PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
MASTERCARD PREMIUM SELECTION PROGRAM

aniko_hÜdvözlöm Önt, Sisa-Molnár Anikó Marketing Manager vagyok, a Mastercard Premium Selection program háziasszonya.

Kérem, engedje meg, hogy bemutassam Önnek a lakossági prémium Mastercard® kártyák birtokosainak összeállított exkluzív programunkat.

Különleges prémium ajánlatok
Különleges prémium ajánlatok

A Mastercard Premium Selection programot nagy odafigyeléssel állítottuk össze, hogy partnereinkkel közösen különféle, folyamatosan megújuló, magas színvonalú ajánlatokat kínálhassunk Önnek. A folyamatosan bővülő prémium szolgáltatások közül, reméljük, Ön is mindig talál majd kedvére valót. Aktuális ajánlatainkat ide kattintva tekintheti meg!

Élvezze Ön is különleges ajánlatainkat!

Ön regisztráció után veheti igénybe a Mastercard Premium Selection program exkluzív ajánlatait. Az egyes ajánlatok igénybevételének részleteit az ajánlatok leírásában találja meg.

Hogyan regisztrálhat a Mastercard Premium Selection programba?

A Mastercard Premium Selection programban történő részvétel feltételeiről további információt a részvételi szabályzatban talál, mely ide kattintva érhető el. A programban részt vevő termékekről és szolgáltatásokról, illetve azok igénybevételéről bővebb információt ide kattintva talál. A Mastercard Premium Selection programba történő regisztráció díjmentes.

Milyen prémium Mastercard bankkártyával regisztrálhat?

A kedvezmények igénybevételéhez az a Budapest Bank, a CIB Bank, az Erste Bank, az FHB Bank, a K&H Bank, az MKB Bank, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, az UniCredit Bank, Sberbank, illetve a Takarékbank által kibocsátott lakossági prémium (Gold/Arany, World, Platina) Mastercard kártyájával regisztrálhat.

A program 2011. október 1-jétől visszavonásig tart.


Mastercard Airport Lounge

Amennyiben repülővel utazik, kezdje az utazást pihenéssel! Látogasson el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt terminálján található Mastercard Airport Lounge-ba, ahol Ön egyszerűen, bármelyik magyarországi bank által kibocsátott lakossági prémium Mastercard kártyája felmutatásával díjmentesen veheti igénybe a Mastercard Airport Lounge exkluzív szolgáltatásait. A belépéshez előzetes regisztrációra nincs szükség, pusztán saját névre szóló prémium bankkártyáját és beszállókártyáját kell felmutatnia. Nézzen körül a Mastercard Lounge-ban!

Prémium élményeket kívánunk Önnek!


Sisa-Molnár Anikó

Kattintson ide a regisztrációhoz!
30% kedvezmény minden könyvre
Egy jó könyv mindig kell. Válogasson a Book24.hu Könyváruház széles választékából! book24_504x280
Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe