PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Villeroy & Boch és WMF márkabolt és VBSHOP.hu webáruház
5-40% kedvezmény a megjelölt termékekre

Fedezze fel a német Villeroy & Boch étkészleteket, evőeszközkészleteket, poharakat és vázákat, és ismerje meg a WMF edények, serpenyők, kések, konyhai kiegészítők és tálaló eszközök, illetve a brit black+blum különleges design gyertyatartók, ételhordó dobozok és aktív szénszűrős vizespalackok kiemelkedő minőségét! A konyhai kiegészítők széles választékát találja a Villeroy & Boch webáruházában és üzletében.

A Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állított össze a Villeroy & Boch és WMF üzlet és webáruház egy exkluzív ajánlatokat tartalmazó csomagot, amelyben Ön valamennyi Villeroy & Boch, WMF, black+blum, Sander és Reisenthel terméket 5% kedvezménnyel vásárolhatja meg az ajánlat időtartama alatt, illetve kimagasló, exkluzív kedvezményt vehet igénybe a kiemelt termékekre a kéthavonta frissülő ajánlatokban. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül, szállítás közbeni törésgaranciával.

villeroy_600x400

Március-április havi kiemelt ajánlat:
12 részes V&B Mariefleur Gris Basic étkészlet 30% kedvezménnyel (79 700 Ft helyett 55 790 Ft)
https://www.vbshop.hu/mariefleur_gris_basic_etkeszlet_12reszes_10905

3 részes V&B Flow salátás szett 40% kedvezménnyel (27 400 Ft helyett 16 440 Ft)
https://www.vbshop.hu/vandb_flow_salatas_szett_3reszes

12 részes V&B NewWave reggeliző szett 35% kedvezménnyel (88 100 Ft helyett 57 265 Ft)
https://www.vbshop.hu/vandb_newwave_reggelizo_szett_12reszes

Elérhetőség
Villeroy & Boch és WMF márkabolt
1052 Budapest, Régi posta utca 5.
www.VBSHOP.hu

Igénybevétel:
Online vásárlás:
A kedvezményt a www.VBSHOP.hu weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a megfelelő kuponkódot a www.VBSHOP.hu oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a www.VBSHOP.hu webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A termék megrendelésére, ha épp nincs készleten, e-mailben van lehetőség szállítási és számlázási adatok megadásával az info@VBSHOP.hu címre elküldve. A kiszállítás minden esetben ingyenes, törésgaranciával. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Személyes vásárlás:
Kérjük, az üzletben jelezze a pénztárnál, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményt, és mutassa fel kuponját kinyomtatva vagy a telefonja kijelzőjén és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.


További ajánlatok
7% kedvezmény minden termékre, robotfűnyíró vásárlása esetén emellett 30% kedvezmény a telepítés árából, és -10.000 Ft a téli tárolás-karbantartás csomag árából

Könnyítse meg életét robot háztartási gépekkel! A Robotgurunál a robotporszívók és robotfűnyírók széle választéka mellett számos típusú fűtőpanelt is kínálnak Önnek.

robotguru__504x280

15% kedvezmény a teljes árú THULE sítartó és/vagy KÖNIG hólánc árából, akciós termékek esetén 3% kedvezmény az akciós árból. Tetőcsomagtartó + tetőbox + hólánc csomag min. 7 napos bérlése esetén 5000 Ft kedvezmény.

Utazzon stílusosan: a Thule csomagtartórendszerek segítségével kényelmes és elegáns módon szállíthatja a család csomagjait!

thule_504x280

Exkluzív különterem vacsoraidőben, terembérleti díj nélkül (minimum 4, maximum 12 fő részére), és a ház ajándékaként fejenként egy pohár aperitif

Élvezze a gasztronómia, a környezet és a zene harmóniáját meghitt hangulatban!

mezzo_504x280