PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Mamilla
15% kedvezmény a webáruház teljes kínálatára és 30% kedvezmény minden falmatricára

Mindenben a legjobbat szeretné gyermekének? Olyan babaszobáról álmodik, amely megbízható minőségű, ízléses stílusú és praktikus, innovatív bútorokkal és felszerelésekkel van berendezve? A Mamilla filozófiája, hogy az “anyai szív másképp dobog…”. Gyakorló szülőként jó szívvel ajánlják termékeiket, melyeket ők maguk is használnak. Kínálatukban számos nemzetközi márka terméke található. A http://mamilla.hu/ webáruházban Ön a Mastercard Premium Selection program résztvevőjeként most 15% kedvezményt vehet igénybe a webáruház teljes kínálatára és 30% kedvezményt minden falmatricára.

mamilla_600x400

A kedvezmény igénybevétele:

Kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva, és vásárláskor adja meg a promóciós kódot a webáruház Kosár oldalán, majd a számla összegét prémium Mastercard kártyával teljesítse. Jelen kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárló egy alkalommal veheti igénybe. Az ajánlat csak a webáruházban történő vásárlásokra vonatkozik, az üzletben, személyes vásárlás esetén nem vehető igénybe.

További ajánlatok
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

7% kedvezmény minden termékre, robotfűnyíró vásárlása esetén emellett 30% kedvezmény a telepítés árából, és -10.000 Ft a téli tárolás-karbantartás csomag árából

Könnyítse meg életét robot háztartási gépekkel! A Robotgurunál a robotporszívók és robotfűnyírók széle választéka mellett számos típusú fűtőpanelt is kínálnak Önnek.

robotguru__504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280