PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Protravel
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

A Protravel segítségével kényelmesen juthat el úti céljához! Exkluzív autók közül válogathat, és tapasztalt sofőrök biztosítják a nyugodt, biztonságos utazást. A Protravellel mindig időben és kipihenten érthet ki a budapesti vagy a bécsi reptérre, és az autóban üdítőitalok, illetve ásványvíz bekészítés is várja Önt.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön az Economy transzferutakat 10%, a Business transzferutakat 15% kedvezménnyel rendelheti meg a bécsi és a budapesti reptérre. Amennyiben a Business szolgáltatást veszi igénybe, egy üveg behűtött üveg bort vagy pezsgőt, illetve alkoholmentes pezsgőt is választhat.

protravel_03

Foglalás, elérhetőség:
06 70 883 26 14
06 20 399 45 32
info@protravel.hu

Kérjük, foglaláskor jelezze kuponkódjával, hogy a Premium Selection ajánlatot igénybe szeretné venni. A számlát a sofőrnél egyenlítheti ki, prémium Mastercard® kártyával.


A kedvezmény igénybevétele:

Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, és a foglalás során monda be telefonon vagy írja meg e-mailben. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki a sofőrnél. Az ajánlatot egy fő több utazáshoz is igénybe veheti. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg a szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

15% kedvezmény

Próbálja ki a 21. század egyik legmenőbb e-autóját, és élvezze a különleges vezetési élményt!

Tesla_608x338_01

Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Beleegyezés süti telepítésbe