PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Philips webáruház
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Élvezze a kimagaslóan jó minőséget, a könnyű és gyors vásárlást a Philips webáruházában! A Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állított össze a Philips egy exkluzív ajánlatokat tartalmazó csomagot, amelyben Ön számos műszaki cikket 35% kedvezménnyel vásárolhat meg az ajánlat időtartama alatt.

philips_600x400

Az ajánlatban részt vevő Philips termékek:
• Philips Combi AC4080/10 - Levegőtisztító és párásító 2 az 1-ben
• Saeco PicoBaristo SM3061/10 - Automata eszpresszó kávéfőző
• Philips Series 9000 SW9700/67 - Elektromos borotva
• Philips Autocurler BHB876/00 - Automata hajgöndörítő
• Philips Series 7000 MG7720/15 - Multifunkciós szőrtelenítő és -formázó készülék
• Philips Lumea Prestige BRI953/00 - IPL szőrtelenítő készülék
• Philips Azur Performer Plus GC4527/00 - Gőzölős vasaló
• Philips PowerPro Active FC9532/09 - Porzsák nélküli porszívó

Igénybevétel:
A kedvezményt a https://www.shop.philips.hu/HU_Mastercard weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a https://www.shop.philips.hu/HU_Mastercard oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Philips webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A kiszállítás minden esetben ingyenes.

További ajánlatok
Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

7% kedvezmény minden termékre, robotfűnyíró vásárlása esetén emellett 30% kedvezmény a telepítés árából, és -10.000 Ft a téli tárolás-karbantartás csomag árából

Könnyítse meg életét robot háztartási gépekkel! A Robotgurunál a robotporszívók és robotfűnyírók széle választéka mellett számos típusú fűtőpanelt is kínálnak Önnek.

robotguru__504x280

-10% kerékpáros kiegészítőkre, ruházatra és Bianchi prémium kerékpárra, és 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén, illetve tesztkerékpárok, nyergek ingyenes kölcsönzése

Élvezze felkészülten a kerékpárszezont, szerezze be biciklijét, ruházatát és felszerelését a Bringaland Kerékpárüzletben!


bringaland_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe