PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
ZSOFIHIDASI
10% kedvezmény minden táskára, sőt, ha fekete, bőr, egyedi díszítésű FALLING clutch-ot vagy FALLING vállpántos táskát vásárol, ajándékba kap egy mobiltokot is.

Egy kifinomult táska megkoronázza az ünnepi szetteket. Ismerje meg Ön is a Hidasi Zsófi letisztult, légies dizájnú táskáit! A márka alapítójának filozófiáját az érzelmek és az innováció iránti szenvedély határozza meg. A magas minőségű bőrökből kifinomult munkával készülő, elegáns-könnyed formavilágú darabok a kifinomult stílus mellett karakteres látványt is nyújtanak.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 10% kedvezményt vehet igénybe minden táskára, sőt, ha fekete, bőr, egyedi díszítésű FALLING clutch-ot vagy FALLING vállpántos táskát vásárol, ajándékba kap egy mobiltokot is.

zsofihidasi_600x400

További információ és vásárlás:

http://www.zsofihidasi.com/


Az ajánlat igénybevételének feltételei:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a http://www.zsofihidasi.com/ webáruházban a vásárlás véglegesítésekor az „Enter your promotional code” mezőbe, majd nyomja meg a „Apply” gombot. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos egyszer veheti igénybe. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

20% kedvezmény a Dermastir termékcsalád valamennyi tagjára.

Őrizze meg szépségét az arany és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásának köszönhetően!

Dermastir_504x280

Karácsonyi ünnepi csomagok

Karácsonyozzon egy kellemes wellness szállodában: ajándékozza meg családja minden tagját az együtt töltött idő értékes élményével!

intravena_xmas_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe