PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Walter'S Cube
„Private view” lehetőség a még nem publikus tárlatokhoz

Látogassa meg virtuálisan a világ legizgalmasabb kortárs képzőművészeti kiállításait a Walter's Cube applikációval! Töltse le az applikációt mobiljára az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, illetve VR szemüvegére a Samsung Gear VR segítségével.

Tekintse meg valódi 3D környezetben az Önnek tetsző kiállítást, és ismerkedjen meg közelebbről a műtárgyakkal: az alkalmazásban valamennyi műtárgy esetében lekérheti a részletes információkat. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy a kiállítás bármely részéről fotót készítsen, amit a különböző social media felületeken is megoszthat.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként Ön a "private view" lehetőséggel 2018. augusztus 1. és 2018. szeptember 30. között olyan kiállításokat tekinthet meg, ami a közönség számára még nem publikus.

walterscube_600x400

Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az applikációban írja be a kuponkódot. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
Ön 10% kedvezményt kaphat a www.bry.hu webáruház prémium fogkeféire.

Legyen a fürdője is tökéletesen elegáns - egészen a fogkeféig!

Bruzzoni_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Émile – a barátod Budán. Étterem, kávéház, cukrászda, bár.

emile_504x280

30% kedvezmény minden könyvre
Egy jó könyv mindig kell. Válogasson a Book24.hu Könyváruház széles választékából! book24_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe