PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
WWW.VBSHOP.HU Villeroy & Boch Márkabolt
7% kedvezmény WMF termékekre

Fedezzen fel egy új főzési élményt a német WMF edényekkel, serpenyőkkel és kuktákkal, majd pedig tálaljon stílusosan a különböző kiszedő kanalakkal és evőeszközökkel.

A Villeroy & Boch Belváros üzletében és a www.VBSHOP.hu webáruházban emellett a konyhai kiegészítők széles választékát találja a német Villeroy & Boch, a GEFU, illetve brit black+blum márkáktól.

A Mastercard Premium Selection program keretében a Villeroy & Boch Belváros üzletben és a www.VBSHOP.hu webáruházban 7% kedvezménnyel vásárolhatja meg valamennyi WMF terméket. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül, szállítás közbeni törésgaranciával.

Villeroy_608x338_02

Elérhetőség:
Villeroy & Boch Belváros Márkabolt
1052 Budapest, Régi posta utca 5.

www.VBSHOP.hu webáruház
www.vbshop.hu/premiumselection


Igénybevétel:

Online vásárlás:
A kedvezményt a www.vbshop.hu/premiumselection weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a www.vbshop.hu/premiumselection oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a www.vbshop.hu webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A termék megrendelésére, ha épp nincs készleten, e-mailben van lehetőség szállítási és számlázási adatok megadásával az info@vbshop.hu címre elküldve. A kiszállítás minden esetben ingyenes, törésgaranciával. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Személyes vásárlás:
Kérjük, az üzletben jelezze a pénztárnál, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményt, és mutassa fel kuponját kinyomtatva vagy a telefonja kijelzőjén és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

További ajánlatok
Teljes körű stílustanácsadás és gardróbrendezés összesen 57% kedvezménnyel 7 jelentkező részére Budapesten, ill. 40 km-es vonzáskörzetében.

Most kialakíthatja álomgardróbját! Emelje ki természetes szépségét az Önhöz illő fazonokkal, színekkel, anyagokkal, frizurával szakértő segítségével!

Editing_608x338_01

Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a tavaszi ünnepeket egy kedvére való szállodában!

intravena_01

Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Beleegyezés süti telepítésbe