PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Villeroy & Boch Márkabolt és www.VBSHOP.hu webáruház
25% kedvezmény a megjelölt termékek vásárlása esetén

Fedezze fel a német Villeroy & Boch étkészleteket, evőeszközkészleteket, poharakat és vázákat, és ismerje meg a WMF edények, serpenyők, kések, konyhai kiegészítők és tálaló eszközök, illetve a brit black+blum különleges design gyertyatartók, ételhordó dobozok és aktív szénszűrős vizespalackok kiemelkedő minőségét! A konyhai kiegészítők széles választékát találja a Villeroy & Boch üzletében és a www.VBSHOP.hu webáruházban.

A Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állított össze a Villeroy & Boch üzlet és www.VBSHOP.hu webáruház egy exkluzív ajánlatokat tartalmazó csomagot, amelyben valamennyi terméket 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Villeroy_600x400

Tekintse meg a szeptember-október havi kiemelt ajánlat termékeit:

V&B Clever Cooking szűrő, szervírozótál

12 részes V&B Oscar steak szett

2 részes V&B Dube by Vapiano tésztás tányérszett

V&B Retro Accessories 5 ágú gyertyatartó 


A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül, szállítás közbeni törésgaranciával.


Elérhetőség:
Villeroy & Boch Márkabolt és www.VBSHOP.hu webáruház
1052 Budapest, Régi posta utca 5.
www.vbshop.hu/premiumselection


Igénybevétel:

Online vásárlás:
A kedvezményt a www.vbshop.hu/premiumselection weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a www.vbshop.hu/premiumselection oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a www.vbshop.hu webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A termék megrendelésére, ha épp nincs készleten, e-mailben van lehetőség szállítási és számlázási adatok megadásával az info@vbshop.hu címre elküldve. A kiszállítás minden esetben ingyenes, törésgaranciával. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Személyes vásárlás:
Kérjük, az üzletben jelezze a pénztárnál, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményt, és mutassa fel kuponját kinyomtatva vagy a telefonja kijelzőjén és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.


További ajánlatok
Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Ismerje meg a szabadtéri sütés új élményét!

bge_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Émile – a barátod Budán. Étterem, kávéház, cukrászda, bár.

emile_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe