PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Villeroy & Boch Belváros Márkabolt és www.VBSHOP.hu webáruház
25% kedvezmény a német GEFU márka különleges konyhai eszközeire.

Ismerje meg a német GEFU márkát, amely különleges konyhai eszközök széles választékát nyújtja Önnek. A kínálatban olyan érdekes konyhai kiegészítőket talál, mint a zöldségspirálozók, önlocsolós konyhakert, formatervezett kávédaráló, pressziós szeletelő és sok más fantasztikus eszköz. A többszörös dizájndíjas GEFU az európai konyha mellett sokszor merít inspirációt az ázsiai gasztronómiából, és erre alapozva is számos fantasztikus termékkel kápráztatja el a közönséget.
A Villeroy & Boch Belváros üzletében és a www.VBSHOP.hu webáruházban emellett a konyhai kiegészítők széles választékát találja a német Villeroy & Boch, a WMF, illetve brit black+blum márkáktól.
A Mastercard Premium Selection program keretében a Villeroy & Boch Belváros üzletben és a www.VBSHOP.hu webáruházban 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg valamennyi GEFU terméket. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül, szállítás közbeni törésgaranciával.

Villeroy_600x400

Elérhetőség:
Villeroy & Boch Belváros Márkabolt
1052 Budapest, Régi posta utca 5.

www.VBSHOP.hu webáruház
www.vbshop.hu/premiumselection


Igénybevétel:

Online vásárlás:
A kedvezményt a www.vbshop.hu/premiumselection weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a www.vbshop.hu/premiumselection oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a www.vbshop.hu webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A termék megrendelésére, ha épp nincs készleten, e-mailben van lehetőség szállítási és számlázási adatok megadásával az info@vbshop.hu címre elküldve. A kiszállítás minden esetben ingyenes, törésgaranciával. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Személyes vásárlás:
Kérjük, az üzletben jelezze a pénztárnál, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményt, és mutassa fel kuponját kinyomtatva vagy a telefonja kijelzőjén és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

További ajánlatok
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Min. 3 palack Juliet Victor bor vásárlásakor ingyen házhozszállítás, és ajándék 4 fős dűlőtúra Mádon.

Ízlelje meg Tokaj koronáját, fedezze fel a dupla aranydíjas Juliet Victor édes Szamorodni 2016 tétel harmóniáját!

Juliet_504x280

Bármelyik ebédmenü fogyasztása esetén egy csésze tea vagy kávé várja, á la carte rendelésnél pedig limonádé vagy egy pohár prosecco* az ajándék.

Az Up & Down magával ragadó környezetben, mindenre odafigyelő, profi csapattal, és folyamatosan megújuló, izgalmas étel- és italkínálattal várja Önt a Szabadság híd lábánál, a Gellért-hegyre néző, lenyűgöző panorámával.

*Fogyassza felelősséggel! Csak 18 éven felüli vendégek részére.
UpnDown_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe