PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Villeroy&Boch Márkabolt és www.VBSHOP.hu webáruház
20% kedvezmény a black+blum termékekre.

Fedezze fel a német Villeroy & Boch étkészleteket, evőeszközkészleteket, poharakat és vázákat, és ismerje meg a WMF edények, serpenyők, kések, konyhai kiegészítők és tálaló eszközök, illetve a brit black+blum különleges design gyertyatartók, ételhordó dobozok és aktív szénszűrős vizespalackok és egyéb konyhai kiegészítők kiemelkedő minőségét! A konyhai kiegészítők széles választékát találja a Villeroy & Boch üzletében és a www.VBSHOP.hu webáruházban.

A Mastercard Premium Selection program keretében a Villeroy & Boch üzletben és a www.VBSHOP.hu webáruházban 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg valamennyi black+blum terméket. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül, szállítás közbeni törésgaranciával.

Villeroy_600x400

Elérhetőség:
Villeroy & Boch Márkabolt és www.VBSHOP.hu webáruház
1052 Budapest, Régi posta utca 5.
www.vbshop.hu/premiumselection


Igénybevétel:

Online vásárlás:
A kedvezményt a www.vbshop.hu/premiumselection weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a www.vbshop.hu/premiumselection oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a www.vbshop.hu webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A termék megrendelésére, ha épp nincs készleten, e-mailben van lehetőség szállítási és számlázási adatok megadásával az info@vbshop.hu címre elküldve. A kiszállítás minden esetben ingyenes, törésgaranciával. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Személyes vásárlás:
Kérjük, az üzletben jelezze a pénztárnál, hogy igénybe kívánja venni a kedvezményt, és mutassa fel kuponját kinyomtatva vagy a telefonja kijelzőjén és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

További ajánlatok
Luxus repülőtéri transzfer

Foglalja le utazását az exkluzív utak szakértője segítségével!

Maldiv_Morea_Exkluziv_504x280

10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

Exkluzív 14 alkalmas bérlet

Sportoljon az ország egyik legmodernebb fitneszkomplexumában!

Fitness_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe