PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Up & Down Étterem
Bármelyik ebédmenü fogyasztása esetén egy csésze tea vagy kávé várja, á la carte rendelésnél pedig limonádé vagy egy pohár prosecco* az ajándék.

Idilli és nyüzsgő, kifinomult és nyers, trendi és retro, márvány és beton: Budapest nem kétarcú, hanem inkább ezer. Az Up & Down nemcsak a város egyik népszerű találkozóhelye, hanem Budapest viharos történetének, sokszínű forgatagának, nem mindennapi lakóinak és utánozhatatlan hangulatának lenyomata is. Elsőre meglepő és vagány, mégis minden részletében elegáns. Egyszerre nagyvilági fine dining élmény és intim bisztrósarok. Magyar kedvencek nemzetközi utóízzel, jól ismert koktélklasszikusok újrakeverve. Barátokkal, üzleti ebédre, randevúhoz, kávé mellé. Nagy napokra vagy rövid szünetekre. Ez au Up & Down

A Mastercard Premium Selection program tagjait bármelyik ebédmenü fogyasztása esetén egy csésze tea vagy kávé várja, á la carte rendelésnél pedig limonádé vagy egy pohár prosecco* az ajándék.

*Fogyassza felelősséggel! Csak 18 éven felüli vendégek részére.

UpnDown_600x400

Elérhetőség:
1056 Budapest Fővám tér 1.
info@upndowm.hu
+3612262329


Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
20% kedvezmény a Body&Fit Whey Perfection - Special Series protein shakekre, és Gold Shaker ajándékba.

Hozza formába magát az edzések után vagy a diétákhoz ajánlott prémium minőségű Whey Perfection - Special Series protein shakek segítségével! Válogasson a holland, professzionális minőségű Body & Fit márka webáruházának bio, fitnesz és diétás termék kínálatából!

BodyandFit_504x280

20% kedvezmény minden teljes árú hátizsák vagy laptop tok árából.

Válogasson a WOUF design laptop tokjai vagy a Herschel és az Ucon Acrobatics hátizsákjai közül.

spark_504x280_504_x_280

15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe