PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Up & Down Étterem
Bármelyik ebédmenü fogyasztása esetén egy csésze tea vagy kávé várja, á la carte rendelésnél pedig limonádé vagy egy pohár prosecco* az ajándék.

Idilli és nyüzsgő, kifinomult és nyers, trendi és retro, márvány és beton: Budapest nem kétarcú, hanem inkább ezer. Az Up & Down nemcsak a város egyik népszerű találkozóhelye, hanem Budapest viharos történetének, sokszínű forgatagának, nem mindennapi lakóinak és utánozhatatlan hangulatának lenyomata is. Elsőre meglepő és vagány, mégis minden részletében elegáns. Egyszerre nagyvilági fine dining élmény és intim bisztrósarok. Magyar kedvencek nemzetközi utóízzel, jól ismert koktélklasszikusok újrakeverve. Barátokkal, üzleti ebédre, randevúhoz, kávé mellé. Nagy napokra vagy rövid szünetekre. Ez au Up & Down

A Mastercard Premium Selection program tagjait bármelyik ebédmenü fogyasztása esetén egy csésze tea vagy kávé várja, á la carte rendelésnél pedig limonádé vagy egy pohár prosecco* az ajándék.

*Fogyassza felelősséggel! Csak 18 éven felüli vendégek részére.

UpnDown_600x400

Elérhetőség:
1056 Budapest Fővám tér 1.
info@upndowm.hu
+3612262329


Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Teljes körű stílustanácsadás és gardróbrendezés összesen 57% kedvezménnyel 7 jelentkező részére Budapesten, ill. 40 km-es vonzáskörzetében.

Most kialakíthatja álomgardróbját! Emelje ki természetes szépségét az Önhöz illő fazonokkal, színekkel, anyagokkal, frizurával szakértő segítségével!

Editing_608x338_01

15% kedvezmény

Próbálja ki a 21. század egyik legmenőbb e-autóját, és élvezze a különleges vezetési élményt!

Tesla_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe