PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
The Roseland Company
Plusz 10% kedvezmény az állandó akciók és kedvezmények mellé.

A rózsa minden alkalomra tökéletes ajándék. A The Roseland Company gyönyörű, exkluzív rózsa és örökrózsa-kompozíciói pedig különleges meglepetést jelentenek majd szeretteinek. A The Roseland Company virágdobozokat az egész országban házhozszállítással is megrendelheti, sőt, Budapestre vagy Miskolcra díjmentesem kiszállítják rendelését. A Mastercard Premium Selection program résztvevőjeként Ön minden típusú virágdoboz vagy búra rendelése esetén plusz 10% kedvezményt vehet igénybe az állandó akciók és kedvezmények mellé. Az ajánlat virágküldés esetén a szállítási díjra nem vonatkozik.

roseland_600x400_600_x_464

Elérhetőség:
www.theroseland.hu

Üzlet:
The Roseland Company
1092 Budapest, Ferenc krt. 28.
Nyitva tartás:
H-P: 10-18
Szo: 10-14


Az ajánlat igénybe vételének feltételei:
Kérjük, töltse le kedvezménykuponját a Kupon letöltése gombra kattintva!
A kedvezményt a www.theroseland.hu webáruház oldalán és személyesen az üzletben is igénybe veheti.

Személyes vásárláskor kuponja és prémium Mastercard kártyája felmutatásával a pénztárnál jelezze még fizetés előtt, hogy jogosult a kedvezményre, és vásárlása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

A webáruházban történő vásárlás esetén rendeléskor, a virágdoboz kosárba helyezése után a Kosár oldalon írja be kuponkódját „Kupon beváltása” mezőbe. A kupon érvényesítése után a kosár értéke csökkenni fog a kupon értékével. Kérjük, vásárlása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

Az ajánlat keretében nyújtott kedvezmény más kedvezményekkel összevonható. Az általános árakcióban időszakosan leértékelt termékeknél az akciós árú termékekre is érvényes az ajánlat. A kedvezményt egy vásárló több alkalommal is igénybe veheti, ha többször vásárol. Az ajánlat a rendelkezésre álló készlettől és kapacitástól függően vehető igénybe, és virágküldés esetén a szállítási díjra nem vonatkozik.

További ajánlatok
20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe