PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Tesla Élményvezetés
15% kedvezmény

Szakadjon ki a szürke hétköznapokból, és hagyjon faképnél egy Ferrarit!

A Mastercard Premium Selection program tagjaként Ön 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Basic, a Prémium vagy az Exkluzív Tesla Élményvezetésre beváltható ajándékkártyát!

Tesla_608x338_02

Az ajándékkártyával megajándékozhatja szeretteit, kollégáit, üzleti partnereit is.

Az élményvezetésre szóló ajándékkártya az átvételtől számított 12 hónapon belül bármikor felhasználható a Tesla Élményvezetés csapata által kijelölt helyszíneken, előzetes telefonos vagy e-mailen történő időpontfoglalás után.


Elérhetőség:

info@teslaelmeny.hu
06-20/385-65-73


Mi történik az időpont lefoglalása után?
• Kap egy visszaigazoló e-mailt néhány percen belül.
• A foglalási adatok ellenőrzése után felveszik Önnel a kapcsolatot.
• A kiválasztott időpontban eljön az élményvezetésre.


Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponkódját, és küldje el az info@teslaelmeny.hu címre. Ezt követően a válasz e-mailben kapott egyedi linkre kattintva kapja meg az egyedi vouchert, amivel megvásárolhatja a kedvezményes Basic, Prémium vagy Exkluzív csomagot a weboldalon prémium Mastercard bankkártyájával. Az így megvásárolt ajándékkártya 12 hónapig érvényes és váltható be időpontra előzetes telefonos vagy e-mailen történő időpontfoglalás után (info@teslaelmeny.hu vagy 06-20/385-65-73). Az ajándékkártya megrendelését követően elsőbbségivel postai küldeményben kapja meg a kártyát, melynek plusz költsége nincs. Az ajánlat többször is igénybe vehető a feltételek teljesítése esetén. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A részt vevő élményvezetőknek érvényes jogosítvánnyal szükséges rendelkezniük.

További ajánlatok
Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a tavaszi ünnepeket egy kedvére való szállodában!

intravena_01

Plusz 10% kedvezmény az állandó akciók és kedvezmények mellé.

Rendeljen exkluzív rózsadobozt - akár örökrózsával - és lepje meg szeretteit egy gyönyörű virágkompozícióval!

roseland_504x280_504_x_280

Teljes körű stílustanácsadás és gardróbrendezés összesen 57% kedvezménnyel 7 jelentkező részére Budapesten, ill. 40 km-es vonzáskörzetében.

Most kialakíthatja álomgardróbját! Emelje ki természetes szépségét az Önhöz illő fazonokkal, színekkel, anyagokkal, frizurával szakértő segítségével!

Editing_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe