PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Store13
15% kedvezmény minden teljes árú Burton hátizsák és utazótáska vásárlása esetén. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

Szereti a szabadtéri sportokat? Alig várja, hogy kimozduljon a természetbe? Látogasson el a Store13 több mint 400 m2-es üzletébe, ahol az aktív szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékából válogathat.

A Mastercard Premium Selection program keretében 15% kedvezményt kap minden teljes árú Burton hátizsák és utazótáska vásárlása esetén. Akciós árú termék választása esetén 5% a kedvezmény mértéke. Elektronikai termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.

Store13_600x400

Az üzletben megvásárolható termékeket a www.store13.hu weboldalon tekintheti meg.

Elérhetőség:
Store13
1113 Budapest, Karolina út 17/b.


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. Fizetés előtt mutassa fel kuponját és prémium Mastercard kártyáját, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.
Az ajánlatot a Store13 üzletében érvényes, és egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti (de egy nap csak egy alkalommal és egy db termékre). A kedvezmény a kasszánál való fizetésekor a vásárlás végösszegéből vonódik le. Az ajánlat más kedvezményekkel, akciókkal és a törzsvásárlói program kedvezményeivel nem vonható össze, illetve elektronikai eszközökre és a store13.hu webáruházban való vásárlásra nem érvényes.

További ajánlatok
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

Exkluzív különterem vacsoraidőben, terembérleti díj nélkül (minimum 4, maximum 12 fő részére), és a ház ajándékaként fejenként egy pohár aperitif

Élvezze a gasztronómia, a környezet és a zene harmóniáját meghitt hangulatban!

mezzo_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe