PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Store13
15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

Szereti a havas-jeges sportokat? Alig várja, hogy száguldhasson a havon? Látogasson el a Store13 üzletébe, ahol a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékából válogathat a több mint 400 négyzetméteres üzletben.

A Mastercard Premium Selection program keretében 15% kedvezményt kap minden teljes árú sílécekre és snowboard deszkára. Akciós árú termék választása esetén 5% a kedvezmény mértéke. Elektronikai termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.

store_600x400

Az üzletben megvásárolható termékeket a www.store13.hu weboldalon tekintheti meg.

A Store13 címe:
1113 Budapest, Karolina út 17/b.


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. Fizetés előtt mutassa fel kuponját és prémium Mastercard kártyáját, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

Az ajánlatot a Store13 üzletében érvényes, és egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti (de egy nap csak egy alkalommal). A kedvezmény a kasszánál való fizetésekor a vásárlás végösszegéből vonódik le. Az ajánlat más kedvezményekkel, akciókkal és a törzsvásárlói program kedvezményeivel nem vonható össze, illetve elektronikai eszközökre és a store13.hu webáruházban való vásárlásra nem érvényes.

További ajánlatok
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

20% kedvezmény a black+blum termékekre.

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

Villeroy_504x280

10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe