PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Store13
15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

Szereti a havas-jeges sportokat? Alig várja, hogy száguldhasson a havon? Látogasson el a Store13 üzletébe, ahol a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékából válogathat a több mint 400 négyzetméteres üzletben.

A Mastercard Premium Selection program keretében 15% kedvezményt kap minden teljes árú sílécekre és snowboard deszkára. Akciós árú termék választása esetén 5% a kedvezmény mértéke. Elektronikai termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.

store_600x400

Az üzletben megvásárolható termékeket a www.store13.hu weboldalon tekintheti meg.

A Store13 címe:
1113 Budapest, Karolina út 17/b.


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. Fizetés előtt mutassa fel kuponját és prémium Mastercard kártyáját, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

Az ajánlatot a Store13 üzletében érvényes, és egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti (de egy nap csak egy alkalommal). A kedvezmény a kasszánál való fizetésekor a vásárlás végösszegéből vonódik le. Az ajánlat más kedvezményekkel, akciókkal és a törzsvásárlói program kedvezményeivel nem vonható össze, illetve elektronikai eszközökre és a store13.hu webáruházban való vásárlásra nem érvényes.

További ajánlatok
20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

20% kedvezmény a Body&Fit Whey Perfection - Special Series protein shakekre, és Gold Shaker ajándékba.

Hozza formába magát az edzések után vagy a diétákhoz ajánlott prémium minőségű Whey Perfection - Special Series protein shakek segítségével! Válogasson a holland, professzionális minőségű Body & Fit márka webáruházának bio, fitnesz és diétás termék kínálatából!

BodyandFit_504x280

Kedvezményes „Téli pihenés” csomagajánlatok

Dobja fel a hideg, szürke napokat wellness kikapcsolódással egy kellemes belföldi szállodában!

intravena_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe