PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Store13
13% kedvezmény a teljes árú sí- és snowboard-felszerelésekre, akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény

Szereti a havas-jeges sportokat? Alig várja, hogy száguldhasson a havon? Látogasson el a Store13 üzletébe, ahol a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékából válogathat. A Mastercard Premium Selection program keretében 13% kedvezményt kap minden teljes árú sí- és snowboard-felszerelésre. (Síkabát, sínadrág, snowboardkabát, snowboardnadrág, síszemüveg, snowboardszemüveg, síbot, bukósisak, síbakancs, snowboardbakancs, síkötés, snowboardkötés, kesztyű, síléc, snowboard vásárlása esetén.) Akciós árú termék választása esetén 5% a kedvezmény mértéke. Elektronikai termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.

store13_600x400

Az üzletben megvásárolható termékeket a www.store13.hu weboldalon tekintheti meg.

A Store13 címe:1113 Budapest, Karolina út 17/b.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. Fizetés előtt mutassa fel kuponját és prémium Mastercard kártyáját, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.
Az ajánlatot a Store13 üzletében érvényes, és egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti (de egy nap csak egy alkalommal). A kedvezmény a kasszánál való fizetésekor a vásárlás végösszegéből vonódik le. Az ajánlat más kedvezményekkel, akciókkal és a törzsvásárlói program kedvezményeivel nem vonható össze, illetve elektronikai eszközökre és a store13.hu webáruházban való vásárlásra nem érvényes.

További ajánlatok
15% kedvezmény a teljes árú THULE sítartó és/vagy KÖNIG hólánc árából, akciós termékek esetén 3% kedvezmény az akciós árból. Tetőcsomagtartó + tetőbox + hólánc csomag min. 7 napos bérlése esetén 5000 Ft kedvezmény.

Utazzon stílusosan: a Thule csomagtartórendszerek segítségével kényelmes és elegáns módon szállíthatja a család csomagjait!

thule_504x280

Straumann™ prémium implantátumonként 30.000 Ft árkedvezmény
Legyen olyan mosolya, amiről mindig is álmodott!
dentop_504x280
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Émile – a barátod Budán. Étterem, kávéház, cukrászda, bár.

emile_504x280