PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Sparklemonde.com
20% kedvezmény minden teljes árú hátizsák vagy laptop tok árából.

Nézzen be az új online concept store-ba, és válogasson a kiváló minőségű, a magyar piac számára eddig ismeretlen európai, amerikai és ausztrál dizájnerek válogatott termékei közül! A különleges webáruházban a gyönyörű ruhák, táskák és formabontó fehérneműk mellett megférnek az izgalmas, érdekes könyvek, ékszerek, napszemüvegek, táskák, kiegészítők is, a termékkínálat pedig nap mint nap bővül, így mindig új csodákra bukkanhat.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe a bármely WOUF design laptop tok vagy Herschel, illetve Ucon Acrobatics hátizsák vásárlása esetén. A házhozszállítás Magyarország területén ingyenes.

Az ajánlatban résztvevő összes terméket ide kattintva megtalálja.

spark_600x400_600_x_400


Elérhetőségek:
spark@spark-le-monde.com
instagram.com/spark.le.monde.store


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a www.sparklemonde.com webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Kedvezmény mezőbe. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható, és a készlet erejéig érvényes. A házhozszállítás Magyarország területén ingyenes.

További ajánlatok
10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

Kedvezményes „Téli pihenés” csomagajánlatok

Dobja fel a hideg, szürke napokat wellness kikapcsolódással egy kellemes belföldi szállodában!

intravena_504x280_504_x_280

Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termékminta, vásárlás esetén plusz 2 db mini termék és dupla törzsvásárlói pont.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe