PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Sneakerbox - sneakerbox.hu
40.000 Ft fölötti vásárláshoz egy adidas Originals Cleaning Drops csomag ajándékba, ingyenes házhozszállítással.

Mint a stílusos sportcipők iránt rajongó sneakerheadek, a sneakerbox.hu shopban pontosan tudják, hogy a vásárlóként milyen szolgáltatást vár el az ember. A cipők legyenek 100%-ban eredetiek, legyenek jó árak, a megrendelés és a kiszállítás legyen gyors és gördülékeny. Ezért csinálták meg azt a sneaker webáruházat, ahonnan ők is szívesen vásárolnának, így megrendelheti tőlük az adidas klasszikus, népszerű és hype-olt modelljeit.

Ha pedig szeretné jobban megismeri a sneakerek világát, olvassa a sneakerbox.hu blogot, amely mára a legolvasottabb magyar nyelvű sneakerbloggá vált. A blogba tucatnyi lelkes sneakerbox blogger hozza a napi frissítéseket a sneakerek és az utcai divat világából.

Sőt, a sneakerbox.hu-n most meglepetés is várja: a Mastercard Premium Selection program résztvevőjeként Ön a sneakerbox.hu webáruházban 40.000 Ft feletti vásárlás esetén egy adidas Originals Cleaning Drops csomagot kap ajándékba prémium Mastercard kártyás fizetés esetén. A csomag tartalma: 140 ml tisztítófolyadék, szivacs, tisztító kefe, értéke 6990 Ft. Sőt, rendelését ingyenesen házhoz is szállítják Önnek.

sneakerbox_600x400


A kedvezmény igénybevétele:  
Kérjük, töltse le kuponkódját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. A kedvezmény igénybevételére online vásárlás esetén van lehetőség: a sneakerbox.hu webáruház Kosár oldalán a vásárlás véglegesítésekor a „Megjegyzés” mezőbe írja be a kuponkódot. (Nem a „Kupon beváltása” mezőbe!) Kérjük, a számlát prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki.

Egy vásárló az ajánlat időtartama alatt csak egy ajándékot kaphat. Más kedvezménnyel együtt (pl. kuponkód, általános árakció) is igénybe vehető, amennyiben a kedvezménnyel csökkentett végösszeg meghaladja a 40.000 Ft-os rendelési értéket.

További ajánlatok
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

15% kedvezmény a teljes árú női ruhákra és kiegészítőkre

Frissítse fel ruhatárát a Nanushka exkluzív darabjaival!

nanushka_504x280_01

30% kedvezmény minden könyvre
Egy jó könyv mindig kell. Válogasson a Book24.hu Könyváruház széles választékából! book24_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe