PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
A Samsonite multibrand bőrönd és táska webáruháza
20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor vagy a hideg januári napokat egy kellemes, meleg tengerparton fogja tölteni? Esetleg értékes és hasznos ajándékokkal szeretné meglepni szeretteit, de még nincs ötlete? Nézzen szét a többek közt Samsonite, Tumi, Hartmann, American Tourister termékeket kínáló Multibrand webáruház termékei között, ahol megtalálhatja az utazáshoz tökéletes bőröndöket vagy épp a mindennapi munkába járáshoz ideális táskákat is.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe a vásárlás végösszegéből. A házhozszállítás Magyarország területén 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes.

samsonite_600x400

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a https://www.rollingluggage.hu/ webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Promóciós kód mezőbe. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. A kedvezmény a honlapon aktuálisan elérhető teljes árú termékekre vonatkozik. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. A rendelések kiszállítása márkától függően 4-8 munkanap. A házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes, ez alatt 4.400 Ft szállítási díjat számolnak fel. A kedvezményt a szállítási költség kiváltására nem lehet használni.

További ajánlatok
Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

10% kedvezmény minden táskára, sőt, ha fekete, bőr, egyedi díszítésű FALLING clutch-ot vagy FALLING vállpántos táskát vásárol, ajándékba kap egy mobiltokot is.


Ismerje meg az exkluzív ZSOFI HIDASI táskákat, amelyek ajándéknak is kitűnőek!

zsofihidasi_504x280

10% kedvezmény a webáruház minden termékére.

Nézzen szét az exkluzív kerti bútorok világában!

tahiti_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe