PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Rollingluggage.hu
20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor vagy a hideg januári napokat egy kellemes, meleg tengerparton fogja tölteni? Esetleg értékes és hasznos ajándékokkal szeretné meglepni szeretteit, de még nincs ötlete? Nézzen szét a többek közt Samsonite, Tumi, Hartmann, American Tourister termékeket kínáló Multibrand webáruház termékei között, ahol megtalálhatja az utazáshoz tökéletes bőröndöket vagy épp a mindennapi munkába járáshoz ideális táskákat is.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe a vásárlás végösszegéből. A házhozszállítás Magyarország területén 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes.

samsonite_600x400

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a https://www.rollingluggage.hu/ webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Promóciós kód mezőbe. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. A kedvezmény a honlapon aktuálisan elérhető teljes árú termékekre vonatkozik. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. A rendelések kiszállítása márkától függően 4-8 munkanap. A házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes, ez alatt 4.400 Ft szállítási díjat számolnak fel. A kedvezményt a szállítási költség kiváltására nem lehet használni.

További ajánlatok
Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve min. 15.000 Ft-os vásárlás esetén ajándék ajakbalzsam.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_504x280

20% kedvezmény minden teljes árú hátizsák vagy laptop tok árából.

Válogasson a WOUF design laptop tokjai vagy a Herschel és az Ucon Acrobatics hátizsákjai közül.

spark_504x280_504_x_280

Kedvezményes „Téli pihenés” csomagajánlatok

Dobja fel a hideg, szürke napokat wellness kikapcsolódással egy kellemes belföldi szállodában!

intravena_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe