PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Rollingluggage.hu
20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Tavaszi városlátogatásra indul vagy épp már a nyaralást tervezi? Utazzon stílusosan! Nézzen szét a többek közt Samsonite, Tumi, Hartmann, American Tourister termékeket kínáló Multibrand webáruház termékei között, ahol megtalálhatja az utazáshoz tökéletes bőröndöket vagy épp a mindennapi munkába járáshoz ideális táskákat is.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe a vásárlás végösszegéből. A házhozszállítás Magyarország területén 20.000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes.

samsonite_600x400

Az ajánlat igénybevételének feltételei:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a https://www.rollingluggage.hu/ webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Promóciós kód mezőbe. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. A kedvezmény a honlapon aktuálisan elérhető teljes árú termékekre vonatkozik. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. A rendelések kiszállítása márkától függően 4-8 munkanap. A házhozszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén díjmentes, ez alatt 4.400 Ft szállítási díjat számolnak fel. A kedvezményt a szállítási költség kiváltására nem lehet használni.

További ajánlatok
20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén ajándék Genezis általános tápoldat.

Varázsoljon virágözönt kertjében vagy teraszán!

budaorsi_kerteszet_01

Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve 2 termék vásárlás esetén ajándék Kiehl’s neszesszer és 2 db luxus minitermék.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_608x338_01

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

Philips_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe