PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Protravel
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

A Protravel segítségével kényelmesen juthat el úti céljához! Exkluzív autók közül válogathat, és tapasztalt sofőrök biztosítják a nyugodt, biztonságos utazást. A Protravellel mindig időben és kipihenten érthet ki a budapesti vagy a bécsi reptérre, és az autóban üdítőitalok, illetve ásványvíz bekészítés is várja Önt.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön az Economy transzferutakat 10%, a Business transzferutakat 15% kedvezménnyel rendelheti meg a bécsi és a budapesti reptérre. Amennyiben a Business szolgáltatást veszi igénybe, egy üveg behűtött üveg bort vagy pezsgőt, illetve alkoholmentes pezsgőt is választhat.

protravel_02

Foglalás, elérhetőség:
06 70 883 26 14
06 20 399 45 32
info@protravel.hu

Kérjük, foglaláskor jelezze kuponkódjával, hogy a Premium Selection ajánlatot igénybe szeretné venni. A számlát a sofőrnél egyenlítheti ki, prémium Mastercard® kártyával.


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, és a foglalás során monda be telefonon vagy írja meg e-mailben. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki a sofőrnél. Az ajánlatot egy fő több utazáshoz is igénybe veheti. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg a szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén ajándék Genezis általános tápoldat.

Varázsoljon virágözönt kertjében vagy teraszán!

budaorsi_kerteszet_01

20% kedvezmény a felfújható strandkiegészítők árából.

Élvezze a strandot stílusos, dizájner strandkiegészítőkkel!

sparklemonde_608x338_0531_01

Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe