PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Protravel
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

A Protravel segítségével kényelmesen juthat el úti céljához! Exkluzív autók közül válogathat, és tapasztalt sofőrök biztosítják a nyugodt, biztonságos utazást. A Protravellel mindig időben és kipihenten érthet ki a budapesti vagy a bécsi reptérre, és az autóban üdítőitalok, illetve ásványvíz bekészítés is várja Önt.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön az Economy transzferutakat 10%, a Business transzferutakat 15% kedvezménnyel rendelheti meg a bécsi és a budapesti reptérre. Amennyiben a Business szolgáltatást veszi igénybe, egy üveg behűtött üveg bort vagy pezsgőt, illetve alkoholmentes pezsgőt is választhat.

protravel_02

Foglalás, elérhetőség:
06 70 883 26 14
06 20 399 45 32
info@protravel.hu

Kérjük, foglaláskor jelezze kuponkódjával, hogy a Premium Selection ajánlatot igénybe szeretné venni. A számlát a sofőrnél egyenlítheti ki, prémium Mastercard® kártyával.


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, és a foglalás során monda be telefonon vagy írja meg e-mailben. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki a sofőrnél. Az ajánlatot egy fő több utazáshoz is igénybe veheti. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg a szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Ismerje meg az Ankarsrum márkát, és gazdagítsa konyháját kiváló minőségű, sokfunkciós konyhai robotgéppel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

ankarsum_01

Foglalja le kedvezményes nyaralását nálunk!

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a nyári hétvégéket egy kedvére való szállodában!

intravena_608x338_0531_01

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe