PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Protravel
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

A Protravel segítségével kényelmesen juthat el úti céljához! Exkluzív autók közül válogathat, és tapasztalt sofőrök biztosítják a nyugodt, biztonságos utazást. A Protravellel mindig időben és kipihenten érthet ki a budapesti vagy a bécsi reptérre, és az autóban üdítőitalok, illetve ásványvíz bekészítés is várja Önt.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön az Economy transzferutakat 10%, a Business transzferutakat 15% kedvezménnyel rendelheti meg a bécsi és a budapesti reptérre. Amennyiben a Business szolgáltatást veszi igénybe, egy üveg behűtött üveg bort vagy pezsgőt, illetve alkoholmentes pezsgőt is választhat.

protravel_02

Foglalás, elérhetőség:
06 70 883 26 14
06 20 399 45 32
info@protravel.hu

Kérjük, foglaláskor jelezze kuponkódjával, hogy a Premium Selection ajánlatot igénybe szeretné venni. A számlát a sofőrnél egyenlítheti ki, prémium Mastercard® kártyával.


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, és a foglalás során monda be telefonon vagy írja meg e-mailben. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki a sofőrnél. Az ajánlatot egy fő több utazáshoz is igénybe veheti. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg a szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
20% kedvezmény minden napszemüveg és a női fürdőruhák árából.

Idén nyáron is legyen egyedi és stílusos minden szettje!

sparklemonde_01

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

Philips_504x280

25% kedvezmény a német GEFU márka különleges konyhai eszközeire.

Ismerje meg a GEFU márkát, és gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű, izgalmas eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

Villeroy_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe