PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
PindurPalota webáruház és üzlet
2 db Berenguer élethű játékbaba vásárlása esetén egy illatos Paola Reina mini babát, 2 db Walachia faházkészlet vásárlásakor pedig Kiddo foglalkoztató füzetet kap ajándékba.

Azon gondolkodik, gyermeke minek örülne legjobban a karácsonyfa alatt? Egyszerre szép, szórakoztató és hasznos játékokat szeretne vásárolni nekik? Nézzen szét a PindurPalota webáruházában vagy üzletében, és válasszon olyan izgalmas játékokat, amikre a gyerekek igazán vágynak!

Íme, néhány népszerű márka a folyamatosan bővülő választékból: Happy Box, Lego, Herlitz, Step2, Infantino, Wow toys, Piatnik, Keller Mayer, Pagony stb. A pindurpalota.hu webáruházban könnyen, egyszerűen vásárolhat, hiszen ár, nem, és korcsoport szerint is leválogathatja a kínálatot.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 2 db Berenguer élethű játékbaba vásárlása esetén egy illatos Paola Reina mini babát, 2 db bármilyen Walachia faház készlet vásárlása estén pedig egy Kiddo foglalkoztató füzetet kap ajándékba.

pindur_600x400

Elérhetőségek: 
https://pindurpalota.hu/
1048 Budapest, Káposztásmegyer, Lóverseny tér 4.
2120 Dunakeszi, Fóti út 120. (Tesco üzletsor)


A kedvezmény igénybevétele:

Kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése gombra” kattintva. A kedvezmény igénybevételére online és személyes vásárlás esetén egyaránt van lehetőség: Az üzletben, kérjük, a pénztárnál jelezze, hogy igénybe kívánja venni az ajánlatot, és kuponkódját mutassa fel a telefonján vagy kinyomtatva. A https://pindurpalota.hu/ webáruház Pénztár oldalán a Megjegyzés mezőbe írja be a kuponkódot, amelyet a „Kupon letöltése” gombra kattintva tölthet le. Kérjük, a számlát prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlat személyenként többször is igénybe vehető a készlet erejéig. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze!

További ajánlatok
Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

15% kedvezmény minden termékre.

Válasszon minőségi órát szakértőtől! A Bálint cég több évtizedes tapasztalattal segíti az órák szerelmeseit, hogy a legjobb ár-érték arányban választhassanak.

balint_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe