PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Philips webáruház
35% kedvezmény kisháztartási és szépségápolási termékekre.

Legyen igazán gazdag a karácsony, lepje meg szeretteit prémium minőségű kisháztartási és szépségápolási termékekkel, amikre mindig is vágytak! Válogasson kedvére és élvezze a könnyű és gyors vásárlást a Philips webáruházában.

A Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára kínál a Philips egy exkluzív, 35%-os kedvezményt Philips kisháztartási és szépségápolási termékekre. (A tartozékokra és a promóciós termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.)

philips_600x400

Elérhetőség:
https://www.philips.hu/shop/


Igénybevétel:
A kedvezményt a https://www.philips.hu/shop/ weboldalon található kisháztartási és szépségápolási termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Philips webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A kiszállítás minden esetben ingyenes. (A tartozékokra és a promóciós termékekre nem vonatkozik a kedvezmény.)

További ajánlatok
30% kedvezmény minden könyvre
Egy jó könyv mindig kell. Válogasson a Book24.hu Könyváruház széles választékából! book24_504x280
2 db Berenguer élethű játékbaba vásárlása esetén egy illatos Paola Reina mini babát, 2 db Walachia faházkészlet vásárlásakor pedig Kiddo foglalkoztató füzetet kap ajándékba.

Lepje meg gyermekét karácsonyra kedvenc játékaival!

pindur_504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe