PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Élvezze a kimagaslóan jó minőséget, a könnyű és gyors vásárlást a Philips webáruházában! A Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állított össze a Philips egy exkluzív ajánlatokat tartalmazó csomagot, amelyben Ön számos műszaki cikket 35% kedvezménnyel vásárolhat meg az ajánlat időtartama alatt.

philips_600x400

Az ajánlatban részt vevő Philips termékek:
• Philips ComfortTouch - GC552/40 állványos kézi gőzölő
• Saeco Incanto HD8916/09 - automata kávégép
• Philips Star Wars Series 5000 BB8 SW5700/07 - elektromos borotva
• Philips MoistureProtect HP8280/00 - hajszárító
• Philips Series 7000 BT7210/15 - vákuumos szakállvágó
• Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 - szőrtelenítő készülék
• Philips Azur Performer Plus GC4527/00 - gőzölős vasaló
• Philips PowerPro Active FC9532/09 - porzsák nélküli porszívó


Igénybevétel:
A kedvezményt a https://www.philips.hu/shop/HU_MasterCard/ weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a https://www.philips.hu/shop/HU_MasterCard/ oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Philips webáruházba regisztrálnia, vendégként is vásárolhat. A kiszállítás minden esetben ingyenes.

További ajánlatok
Menü vagy á la carte ebéd, illetve vacsora rendelése esetén egy étlapon nem szereplő, csak a Mastercard Premium Selection program ügyfeleinek készített előételt kap ajándékba.

Jöjjön el, és élje át azt, amikor minden asztal a séf asztala!

esca_504x280

Exkluzív különterem vacsoraidőben, terembérleti díj nélkül (minimum 4, maximum 12 fő részére), és a ház ajándékaként fejenként egy pohár aperitif

Élvezze a gasztronómia, a környezet és a zene harmóniáját meghitt hangulatban!

mezzo_504x280

A webáruházban történő 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezmény

Legyen örömteli az iskolakezdés a Topgal minőségi hátizsákokkal, tolltartókkal és egyéb kiegészítőkkel, amiket 6000 Ft fölötti vásárlás esetén díjmentesen házhoz is szállítanak Önnek!

topgal_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe