PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Onyx étterem
50.000 Ft feletti fogyasztás esetén az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes kupon, amely 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén

A Mészáros Ádám Onyx chef vezetésével működő étterem étlapján csak kiváló alapanyagokból és technológiákkal készült ételek találhatóak. A Michelin Guide 2011 óta 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet, míg a GaultMillau étteremkalauz 17 ponttal.

A Mastercard Premium Selection program keretében az Onyx Étteremben prémium Mastercard kártyával történő 50.000 Ft feletti fizetés esetén az Ön ajándéka az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes voucher. A voucher 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén.

onyx_600x400

Elérhetőség:
Onyx étterem
1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
15% kedvezmény minden termékre.

Válasszon minőségi órát szakértőtől! A Bálint cég több évtizedes tapasztalattal segíti az órák szerelmeseit, hogy a legjobb ár-érték arányban választhassanak.

balint_504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe