PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Onyx étterem
50.000 Ft feletti fogyasztás esetén az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes kupon, amely 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén

A Mészáros Ádám Onyx chef vezetésével működő étterem étlapján csak kiváló alapanyagokból és technológiákkal készült ételek találhatóak. A Michelin Guide 2011 óta 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet, míg a GaultMillau étteremkalauz 17 ponttal.

A Mastercard Premium Selection program keretében az Onyx Étteremben prémium Mastercard kártyával történő 50.000 Ft feletti fizetés esetén az Ön ajándéka az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes voucher. A voucher 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén.

onyx_600x400

Elérhetőség:
Onyx étterem
1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
10% kedvezmény az új kollekció termékeire

Látogasson el az exkluzív márkákat felsorakoztató Catch Boutique Andrássy úti vagy MOM Parkban lévő üzletébe!

catch_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

Ajándék a megjelölt termékek vásárlása esetén

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

villeroy_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe