PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Nanushka Store & Café
Personal Shopping Experience - Személyes stílustanácsadás hölgyek részére

A Nanushka Personal Shopping Experience keretében a márka sajátos világában kalandozhat az érdeklődő. A márka üzletében, a Nanushka Store & Caféban (1052 Budapest, Bécsi utca 3.) a Mastercard Premium Selection program keretében exkluzív kiszolgálásban részesül, melynek részeként személyi stylist segít megtalálni azokat a darabokat, amelyek az Ön számára a legideálisabbak, emellett pedig korlátlanul fogyaszthat a kávézó tea- és kávékínálatából. Legyen részese egy különleges élménynek, ismerje meg a Nanushka világát testközelből!

nanushka_600x400_0705

A személyes stílustanácsadáson való részvételhez időpont-egyeztetéssel egybekötött előregisztráció szükséges, amelynek a programot megelőző legalább 72 órával kell megtörténnie. Az ajánlatot hölgyek figyelmébe ajánljuk.

Kérjük, az alábbi űrlapon regisztráljon:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO9HdhhR9yEKdsXIN9izBZGvue13_9dqrsDc5MCrRewlSX_Q/viewform


Az ajánlat igénybevételének helye a Nanushka Store & Café, 1052 Budapest, Bécsi utca 3.
Telefonszám:+36703941954,
E­mail cím: hello@nanushka.com


A Nanushkáról
A Nanushka márka 2006-os alapítása óta hatalmas utat járt be: Sándor Szandra kollekciói több mint harminc országban vannak jelen Európa szerte, idén pedig saját pop up store-t nyitott Los Angelesben. A márka ötvözi a modern eleganciát a városi életmód funkcionális kényelmével - kollekciói a nőiesség egyedülálló, kortárs értelmezését kínálják. Szandra legfontosabb törekvése egy olyan repertoár kialakítása, melyben a darabok könnyedén variálhatók és illeszkednek viselőjük életmódjához. Elemi inspirációja a változatos kultúrák találkozása, kollekcióiban Kelet és Nyugat hatásai találnak összhangra.


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
A személyes stílustanácsadáshoz időpont-egyeztetés szükséges: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO9HdhhR9yEKdsXIN9izBZGvue13_9dqrsDc5MCrRewlSX_Q/viewform
Az ajánlatot egy személy egy alkalommal veheti igénybe a lefoglalható szabad időpontok függvényében. Az üzletben, kérjük, mutassa fel prémium Mastercard kártyáját. A személyes stílustanácsadás csak a Mastercard Premium Selection program részeként kínált Nanushka 15% kedvezményt biztosító kupon akciójával vonható össze.


Töltse le a 15% kedvezménykupont is weboldalunkról, amit az azon feltüntetett kuponkóddal tud felhasználni a www.nanushka.com webáruházban, illetve a Nanushka Store & Café-ban, akár a stílustanácsadás ideje alatt is.

További ajánlatok
Üdítő nyári ajánlatok

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a nyár legszebb napjait egy kedvére való szállodában itthon vagy Montenegróban!

intravena_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

15% kedvezmény a webáruház teljes kínálatára és 30% kedvezmény minden falmatricára

Stílusos és praktikus babaszobára vágyik? Minőségi babafelszereléseket keres? Nézzen szét a Mamillánál!

mamilla_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe