PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Nanushka
15% kedvezmény a teljes árú női ruhákra és kiegészítőkre

Szeretne valami igazán stílusosat csempészni gardróbjába? Fedezze fel a Nanushka kollekcióit! A Mastercard Premium Selection program tagjaként a márka üzletében, a Nanushka Store & Caféban (1052 Budapest, Bécsi utca 3.) és a www.nanushka.com webáruházban Ön 15% kedvezménnyel vásárolhat a teljes árú ruházati termékek kínálatából.

nanushka_600x400_01

A Nanushkáról
A Nanushka márka 2006-os alapítása óta hatalmas utat járt be: Sándor Szandra kollekciói több mint harminc országban vannak jelen Európa szerte, idén pedig saját pop up store-t nyitott Los Angelesben. A márka ötvözi a modern eleganciát a városi életmód funkcionális kényelmével - kollekciói a nőiesség egyedülálló, kortárs értelmezését kínálják. Szandra legfontosabb törekvése egy olyan repertoár kialakítása, melyben a darabok könnyedén variálhatók és illeszkednek viselőjük életmódjához. Elemi inspirációja a változatos kultúrák találkozása, kollekcióiban Kelet és Nyugat hatásai találnak összhangra.

Elérhetőség:
Nanushka Store & Café
1052 Budapest, Bécsi utca 3.
www.nanushka.com

A vásárlást július 31-ig egy kellemes Personal Shopping Experience-szel is összekötheti. Ennek keretében a márka üzletében, a Nanushka Store & Caféban (1052 Budapest, Bécsi utca 3.) exkluzív kiszolgálásban részesül: személyi stylist segít megtalálni azokat a darabokat, amelyek az Ön számára a legideálisabbak, emellett pedig korlátlanul fogyaszthat a kávézó tea- és kávékínálatából. Bővebb információ itt.

Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, hogy a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és a rajta található jelszót mondja be az üzletben vagy adja meg a webáruházban vásárláskor. Az ajánlatot egy személy egy alkalommal veheti igénybe, és egy vásárláshoz csak egy kupon használható fel. A kupon a Personal Shopping Experience stílustanácsadás kivételével más kedvezményekkel nem vonható össze. A promóció csak a teljes árú ruházatra és kiegészítő termékekre érvényes, más kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezmény továbbá nem használható fel lifestyle termékekre (pl. kerámia, beauty products), illetve a kávézó kínálatára sem vonatkozik.

További ajánlatok
15% kedvezmény minden termékre.

Válasszon minőségi órát szakértőtől! A Bálint cég több évtizedes tapasztalattal segíti az órák szerelmeseit, hogy a legjobb ár-érték arányban választhassanak.

balint_504x280

10% kedvezmény minden táskára, sőt, ha fekete, bőr, egyedi díszítésű FALLING clutch-ot vagy FALLING vállpántos táskát vásárol, ajándékba kap egy mobiltokot is.


Ismerje meg az exkluzív ZSOFI HIDASI táskákat, amelyek ajándéknak is kitűnőek!

zsofihidasi_504x280

10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe