PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Nanushka
15% kedvezmény a teljes árú női ruhákra és kiegészítőkre

Szeretne valami igazán stílusosat csempészni gardróbjába? Fedezze fel a Nanushka kollekcióit! A Mastercard Premium Selection program tagjaként a márka üzletében, a Nanushka Store & Caféban (1052 Budapest, Bécsi utca 3.) és a www.nanushka.com webáruházban Ön 15% kedvezménnyel vásárolhat a teljes árú ruházati termékek kínálatából.

nanushka_600x400_01

A Nanushkáról
A Nanushka márka 2006-os alapítása óta hatalmas utat járt be: Sándor Szandra kollekciói több mint harminc országban vannak jelen Európa szerte, idén pedig saját pop up store-t nyitott Los Angelesben. A márka ötvözi a modern eleganciát a városi életmód funkcionális kényelmével - kollekciói a nőiesség egyedülálló, kortárs értelmezését kínálják. Szandra legfontosabb törekvése egy olyan repertoár kialakítása, melyben a darabok könnyedén variálhatók és illeszkednek viselőjük életmódjához. Elemi inspirációja a változatos kultúrák találkozása, kollekcióiban Kelet és Nyugat hatásai találnak összhangra.


Elérhetőség:
Nanushka Store & Café
1052 Budapest, Bécsi utca 3.
www.nanushka.com


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, hogy a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és a rajta található jelszót mondja be az üzletben vagy adja meg a webáruházban vásárláskor. Az ajánlatot egy személy egy alkalommal veheti igénybe, és egy vásárláshoz csak egy kupon használható fel. A kupon a Personal Shopping Experience stílustanácsadás kivételével más kedvezményekkel nem vonható össze. A promóció csak a teljes árú ruházatra és kiegészítő termékekre érvényes, más kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezmény továbbá nem használható fel lifestyle termékekre (pl. kerámia, beauty products), illetve a kávézó kínálatára sem vonatkozik.

További ajánlatok
Ajándék a megjelölt termékek vásárlása esetén

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

villeroy_504x280

Personal Shopping Experience - Személyes stílustanácsadás hölgyek részére

Találja meg saját stílusát a Nanushka exkluzív ruháival, szakértő segítségével!

nanushka_504x280_0705

Vacsora fagyasztása esetén egy pohár ajándék bor.*

Élvezze az ételek és a hozzájuk párosított borok tökéletes harmóniáját!

StAndrea_gourmet_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe