PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Morea Travel Utazási iroda
FAST TRACK kártya

Mindegy, hogy egy hosszú hétvégéről van szó, a jövő évi nagy nyaralásról, vagy a következő üzleti útról, az utazásod, amit ránk bízol, biztosan szakértő kezek között lesz, és teljesen az igényeidre szabva valósítjuk meg!

A Morea Travel stabil gazdasági alapokra támaszkodó, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdájával magas szintű utazási szolgáltatásokat kínál, kedvező ár-érték arányban, legyen az egy üzleti utazás, vagy akár álmaid nyaralása.

Jelenleg már 3 budapesti irodában, 24 fő szakértő kollégánk dolgozik azon nap, mint nap, hogy ügyfeleink utazásaiból kihozzuk a lehető legjobbat, és teljes körű segítséget nyújtsunk az utazásod ötletének megszületésétől egészen a hazaérkezésedig.

A Mastercard Premium Selection program keretében bármilyen utazás foglalása esetén Fast Track kártyát kapsz ajándékba. A Fast Track szolgáltatás kényelmesebbé teszi utasaink utazását, így nem kell hosszú sorokban kígyózniuk a reptéri biztonsági ellenőrzés során.

Roma_600x400

További információ:
Morea Travel
1053 Budapest, Veres Pálné utca 35. 2./1.
www.morea.hu
nyaralas@morea.hu

A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, az utazási irodában a foglalás előtt mutassa fel. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlat egy programhoz egyszer használható fel. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termékminta, vásárlás esetén plusz 2 db mini termék és dupla törzsvásárlói pont.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_504x280

20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe