PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Meex - Snowattack.hu
Welcome csomag magyar nyelvű szaunaszeánsszal és francia vacsorával max. 4 fő részére.

Hó, élmények, bulik és felejthetetlen hangulat – ez a Mastercard Snowattack a MEEX szervezésében. Jelentkezzen barátaival, családjával, és töltse meg prémium havas élményekkel a telet! A MEEX neve Magyarországon egyet jelent a minőségi nyári és téli utazásokkal és fesztiválokkal. Non-stop programokkal, hatalmas bulikkal tarkított felejthetetlen táborok nem csak egyetemistáknak, főiskolásoknak, hanem minden élményre vágyó fiatalnak szólnak. A MEEX az utazásait a Festival Travel Utazási Iroda (1095 Budapest Soroksári út 48.) szervezésében bonyolítja.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként Ön Welcome csomagot rendelhet többek közt magyar nyelvű szaunaszeánsszal és francia vacsorával (raclette vagy fondue) max. 4 fő részére.

snowattack_600x400

A Welcome csomag teljes tartalma:
- Soron kívüli check in
- Szállás 7 éjszakára Preclaux szálláson
- Síbérlet 6 napra
- Buszos utazás prémium autóbusszal Budapestről
- VIP Party karszalag az összes éjszakai és nappali programra
- Idegenforgalmi adó
- Ágyneműhuzat
- EUB extra biztosítás
- Francia fondue vagy raclette vacsora
- A helyi bob pályán 1 körös lecsúszás
- Szaunaszeánsz magyar vezetővel

A Welcome csomag díja 520 €, amely a 1095 Budapest, Soroksári út 48. szám alatti MEEX irodában bankkártyával rendezhető. Az igénybe vehető helyek száma összesen 50 db.


A Meex Snowattack helyszíne: Les Orres, Franciaország

Időpontja: 2019. január 26. - 2019. február 2.


Elérhetőség:

1095 Budapest, Soroksári út 48.
Malomudvar - Bejárat a Malom bisztrón keresztül
Nyitva: munkanapokon 9-17 h között
info@snowattack.hu vagy 36 70 339 6339


Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponkódját, és küldje el az info@snowattack.hu címre. Ezt követően a válasz e-mailben kapott egyedi linkre kattintva kapja meg az egyedi vouchert, amivel megvásárolhatja a Welcome csomagot a www.snowattack.hu oldalon vagy személyesen az irodánkban (1095 Budapest, Soroksári út 48) saját névre szóló prémium Mastercard bankkártyájával. A Welcome csomagot egy személy maximum 4 fő részére rendelheti meg, saját magát is beleértve. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
10% kedvezmény a webáruház minden termékére.

Nézzen szét az exkluzív kerti bútorok világában!

tahiti_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

30% kedvezmény minden Héria Enamel STONE Mind fülbevaló vásárlása esetén.

Öltözzön fel tetőtől talpig stílusos, egyedi, magyar tervezésű kiegészítőkkel a Lucky Shepherd Designer Store-ból! Legyen egy gyönyörű, kézzel megmunkált Héria Enamel ékszer tulajdonosa!

heria_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe