PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Morea Exkluzív Utazási iroda
Luxus repülőtéri transzfer

A Morea Exkluzívval a különleges utazás a személyre szabottsággal kezdődik, ahogy az utazók – az exkluzív egzotikus utak is egyediek: különleges, exkluzív úti célok és szálláshelyek, resortok kínálatát nyújtja személyre szabott, egyéni igényeket figyelembe vevő szervezésben. Az ajánlatokban szereplő úti célokat személyesen járták be és folyamatosan látogatják, hogy saját tapasztalataik alapján a lehető legtöbb információval legyenek az utazóik segítségére.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön legalább 2 fő együttes utazásakor, fejenként 1 millió Ft-os vagy a feletti utazási csomag megrendelése esetén luxus repülőtéri transzfert vehet igénybe a 2019. január. 1 és 2019. május 30. közötti utakra.

Maldiv_Morea_Exkluziv3_600_x_400

További információ:
Morea Exkluzív
1053 Budapest, Veres Pálné utca 35. 2./1.

Az ajánlatról e-mailben vagy telefonon lehet érdeklődni:
exkluziv@morea.hu
Tel: +36/30 933-1936 és +36/1 429-2014


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kedvezmény igénybevétele” gombra kattintva töltse le kuponkódját, az utazási irodában a foglalás előtt mutassa fel. Kérjük, a részvételi díjat prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy fő több utazáshoz is igénybe veheti, de egy programhoz egyszer használható fel, legalább 2 fő együttes utazásakor, fejenként 1 millió Ft-os vagy a feletti utazási csomag megrendelése esetén, a 2019. január. 1 és 2019. május 30. közötti utakra. Az utazás tetszőleges időpontban valósulhat meg szabad helyek függvényében. Az ajánlatot magyar állampolgárok vehetik igénye, és más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
Exkluzív 14 alkalmas bérlet

Sportoljon az ország egyik legmodernebb fitneszkomplexumában!

Fitness_504x280

20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe