PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Lucky Shepherd Designer Store - Lengyel Zsuzsi
Ha Ön 64.990 Ft feletti értékben vásárol Lengyel Zsuzsi bőrtáskát, ajándékba kap egy 29.990 Ft értékű Lengyel Zsuzsi bőrpénztárcát.

Szeretettel várja Önt a magyar dizájnerek munkáit felsorakoztató budai Lucky Shepherd Designer Store. Az üzlet a Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állít össze havonta megújuló exkluzív ajánlatot, amelyben Ön egyedi tervezésű termékeket vásárolhat meg az ajánlat időtartama alatt.

Októberben Lengyel Zsuzsi variálható színes bőrtáskái a Lucky Shepherd Designer Store-ban!

Találja meg az Önhöz legjobban passzoló prémium minőségű Lengyel Zsuzsi bőrtáskát! Ha Ön a Mastercard Premium Selection program tagjaként a Lucky Sheperd Designer Store-ban 64.990 Ft feletti értékben vásárol Lengyel Zsuzsi bőrtáskát, ajándékba kap egy 29.990 Ft értékű Lengyel Zsuzsi bőrpénztárcát.

lucky_600x400

Ismerje meg a tervező, Lengyel Zsuzsi mesevilágát!

“A táskáim tervezésekor folyamatos inspiráció a variálhatóság, a funkcionalitás és persze a színek. Olyan nőknek tervezem a táskáimat, akik szeretnek kilépni a komfortzónájukból. Vállalják azt, hogy az általam tervezett táskával nem maradhatnak láthatatlanok. Ugyanakkor mindennapi életükben kulcsfontosságú, hogy táskájuk kiszolgálja őket.

Szeretem a színeket, az egyszerű geometrikus formákat, de mindig kell egy kis csavar, ami összezavarja a „nyugalmat”. Szeretem, ahogy a gondolataimból táskák születnek.”


Elérhetőség:

1027 Budapest, Fő utca 63-65.
Nyitva tartás: H-CS: 10:00-18:00, P: 12:00-20:00
Tel: 06/1 610 68 91
http://www.luckyshepherd.com/

A Lengyel Zsuzsi márkáról a következő weboldalon talál bővebb információt: www.lengyelzsuzsi.com


Igénybevétel:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Közlekedjen a Dunán, a Dunarama vízi limuzin luxusszalont idéző élményhajójával!

dunarama_504x280

Színes csomagajánlatok az őszi szünetre.

Úgy érzi, itt az ideje egy kis lazításnak? Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse az őszi szünetet egy kellemes wellness szállodában!

intravena_osz_504x280

30% kedvezmény minden könyvre
Egy jó könyv mindig kell. Válogasson a Book24.hu Könyváruház széles választékából! book24_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe