PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Kiehl's
Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve 2 termék vásárlás esetén ajándék Kiehl’s neszesszer és 2 db luxus minitermék.

A Kiehl’s márkát tradicionális patikaként alapították a New York-i East Village-ben

1851-ben. A termékeket generációkon átívelve alkották meg és fejlesztették, sokrétű kozmetikai, kémiai és növénytani tudás felhasználásával. Világszerte legfőbb céljuk, hogy magas minőségű termékeket és kivételes, személyre szabott szolgáltatást nyújtsanak a vásárlóknak.

A kínálatban magas minőségű arcápoló, hajápoló és testápoló termékek találhatóak meg. A Mastercard Premium Selection program tagjaként a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően ingyenes prémium bőrdiagnosztikai vizsgálatot vehet igénybe, és a vizsgálat alkalmával 5 db ajándék termékmintát kap. 2 termék vásárlás esetén ezen felül egy Kiehl’s neszesszer és 2 db luxus minitermék az ajándék.

Kiehls_608x338_02

Kiehl’s üzletek címe:

KIEHL’S ALLEE Bevásárlóközpont
1117, Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10,
+36/12491803


KIEHL’S WESTEND CITY CENTER
1062, Budapest, Váci út 1-3, Eötvös sétány 35.
+36/12360222


KIEHL’S ARENA MALL
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36/14260750


Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00


A kedvezmény igénybevétele: 
Az ajánlat igénybevételéhez a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját. A Mastercard Premium Selection program tagjai a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően igénybe vehetik az ingyenes bőrdiagnosztikai vizsgálatot a Kiehl’s üzletekben, amelyhez 5 db minitermék jár ajándékba. A bőrdiagnosztikai vizsgálat igénybevételéhez, kérjük, kuponját mutassa fel az üzletben kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, illetve mutassa be prémium Mastercard kártyáját is. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti az akció időtartama alatt, a készlet erejéig. Az ajánlat nem vonható össze más promóció kedvezményeivel.

További ajánlatok
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a tavaszi ünnepeket egy kedvére való szállodában!

intravena_01

7% kedvezmény WMF termékekre

Fedezzen fel egy új főzési élményt a német WMF edényekkel, serpenyőkkel és kuktákkal, majd pedig tálaljon stílusosan a különböző kiszedő kanalakkal és evőeszközökkel.

Villeroy_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe