PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Kiehl's
Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve min. 15.000 Ft-os vásárlás esetén ajándék ajakbalzsam.

A Kiehl’s márkát tradicionális patikaként alapították a New York-i East Village-ben.

1851-ben. A termékeket generációkon átívelve alkották meg és fejlesztették, sokrétű kozmetikai, kémiai és növénytani tudás felhasználásával. Világszerte legfőbb céljuk, hogy magas minőségű termékeket és kivételes, személyre szabott szolgáltatást nyújtsanak a vásárlóknak.

A kínálatban magas minőségű arcápoló, hajápoló és testápoló termékek találhatóak meg. A Mastercard Premium Selection program tagjaként a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően ingyenes prémium bőrdiagnosztikai vizsgálatot vehet igénybe, és a vizsgálat alkalmával 5 db ajándék termékmintát kap. Minimum 15.000 Ft-os vásárlás esetén pedig egy ajándék ajakbalzsammal is meglepik.

Kiehls_600x400

Kiehl’s üzletek címe:

KIEHL’S ALLEE Bevásárlóközpont
1117, Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10,
+36/12491803

KIEHL’S WESTEND CITY CENTER
1062, Budapest, Váci út 1-3, Eötvös sétány 35.
+36/12360222

KIEHL’S ARENA MALL
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36/14260750

Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00


A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat igénybevételéhez a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját. A Mastercard Premium Selection program tagjai a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően igénybe vehetik az ingyenes bőrdiagnosztikai vizsgálatot a Kiehl’s üzletekben, amelyhez 5 db minitermék jár ajándékba. A bőrdiagnosztikai vizsgálat igénybevételéhez, kérjük, kuponját mutassa fel az üzletben kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, illetve mutassa be prémium Mastercard kártyáját is. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti az akció időtartama alatt, a készlet erejéig. Az ajánlat nem vonható össze más promóció kedvezményeivel.

További ajánlatok
Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

Kedvezményes „Téli pihenés” csomagajánlatok

Dobja fel a hideg, szürke napokat wellness kikapcsolódással egy kellemes belföldi szállodában!

intravena_504x280_504_x_280

20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe