PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
15% kedvezmény minden Littlelife és 3 Sprouts termékre

Minőség, design, egyediség! Mert a legjobb jár annak, akit a legjobban szeretünk a világon: a gyermekünknek!

Szereti a különlegeset, az igazán izgalmas, egyedi dolgokat? A Kiddiez csapata felkutatja Önnek és gyermekének a világ minden tájáról azokat a minőségi, baba- és gyerekbarát termékeket, amit eddig csak a külföldi barátoktól, Amerikából, Amazon.com-ról tudott beszerezni.

Látogasson el a bemutatóterembe, és érezze igazán jól magát: a Kiddieznél kényelmesen, otthonos hangulatban válogathat a különleges termékek között.

A Mastercard Premium Selection program keretében most 15% kedvezményt vehet igénybe minden Littlelife és 3 Sprouts termékre. A házhozszállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Kiddiez_608x338_02

További elérhetőségek:
Kiddiez Design baba- és gyereküzlet
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 25.
info@kiddiez.hu
+36 70 315 8887


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a www.kiddiez.hu webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Kuponkód megadása mezőbe.
Személyes vásárlás esetén a kuponkódot fizetés előtt mondja be az üzletben a pénztárnál. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható, és a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve 2 termék vásárlás esetén ajándék Kiehl’s neszesszer és 2 db luxus minitermék.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_608x338_01

Plusz 10% kedvezmény az állandó akciók és kedvezmények mellé.

Rendeljen exkluzív rózsadobozt - akár örökrózsával - és lepje meg szeretteit egy gyönyörű virágkompozícióval!

roseland_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe