PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Jura Store Budapest
Kávégépek 10% kedvezménnyel és exkluzív ajándékcsomaggal.

Szereti kiváló kávékat, és az ünnep Önnek is egyet jelent a legfinomabb ízekkel, aromákkal? Ha Ön is élvezi a frissen készített fekete illatát, és szívesen próbálja ki a legzamatosabb ízeket, válasszon a Jura Store prémium kategóriás kávégépei közül.

A Mastercard Premium Selection program keretében 10% kedvezményt kap minden teljes árú kávégép vásárlása esetén, és emellett exkluzív ajándékcsomaggal kedveskednek Önnek:

  • 4 x 250 g Chicco D’oro Tradition kávé
  • 1 db Espresso csésze szett (kétdarabos)
  • 1 db Cappuccino csésze szett (kétdarabos)

jura_600x400

Az üzletben megvásárolható termékeket a www.jurastore.hu weboldalon tekintheti meg. Az ajánlat csak személyes vásárlás (az üzletben történő bankkártyás fizetés) esetén érvényes, de a kiválasztott kávégépre a promóciós időszakon belül leadhatja rendelését a www.jurastore.hu weboldalon, majd a megrendelt terméket személyesen megvásárolhatja az üzletben 2019. január 31-ig.

Az üzlet címe: Jura Store Budapest, 1118 Bp. Budaörsi út 42.

További elérhetőségek:
info@jurastore.hu
06 30 572 98 67


Az ajánlat igénybevételének feltételei:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját a „Kupon letöltése” gombra kattintva. Fizetés előtt mutassa fel kuponját és prémium Mastercard kártyáját, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az üzletben megvásárolható termékeket a www.jurastore.hu weboldalon tekintheti meg. Az ajánlat csak személyes vásárlás (az üzletben történő bankkártyás fizetés) esetén érvényes, de a kiválasztott kávégépre a promóciós időszakon belül leadhatja rendelését a www.jurastore.hu weboldalon, majd a terméket személyesen megvásárolhatja az üzletben. 2019. január 31-ig.

A kedvezmény a kasszánál való fizetésekor a vásárlás végösszegéből vonódik le. Az ajánlat más kedvezményekkel nem vonható össze, illetve a kávégépeken kívül más termékre és a www.jurastore.hu webáruházban való vásárlásra nem érvényes.

További ajánlatok
15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

Szilveszteri ajánlatok

Pihenje ki az évet egy kellemes belföldi wellness szállodában!

intravena_new_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe