PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Juliet Victor Vineyards
Min. 3 palack Juliet Victor bor vásárlásakor ingyen házhozszállítás, és ajándék 4 fős dűlőtúra Mádon.

Fedezze fel Tokaj koronáját! A Juliet Victor küldetése megteremteni a világ legjobb tokaji borait, tovább mélyíteni a hozzájuk kapcsolódó, kivételes mesterségbeli tudást és újradefiniálni a magyar borokról alkotott elképzelést, szerte a világon. Egy utazás ez, amely a terroir inspiráló történelmi örökségével kezdődik, és a modern borászati technológia csúcsán folytatódik. Óriási siker, hogy Japán legnagyobb és egyben első nemzetközi borversenyén a Juliet Victor édes Szamorodni 2016 tétele dupla arany díjat nyert.

A Mastercard Premium Selection program keretében ajándék 4 fős dűlőtúra Mádon és díjmentes házhozszállítás minimum 3 palack Juliet Victor bor vásárlása esetén.

Juliet_600x400

A dűlőtúrára, kérjük, jelentkezzen be az alábbi elérhetőségeken:
Kapcsolattartó:
Géró Zsuzsanna, Director of Sales
zsuzsanna.gero@julietvictor.hu
+36/30 162-6860


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be https://julietvictor.hu/borok webáruházban a vásárlás véglegesítésekor. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható, és a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
Exkluzív báli ruha varratása vagy bérlése estén ingyenes szőrmestóla- vagy kabátkölcsönzés.

Kifinomult elegancia valódi nőknek, ez a ZHOJA márka filozófiája. Ünnepelje a báli szezont különleges ruhakölteményekben!

zhoja_504x280_v2

20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Utazni készül az ünnepekkor? Válasszon minőségi bőröndöket, táskákat olyan exkluzív márkáktól, mint a Samsonite, a Hartmann vagy a Tumi.

samsonite_504x280

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe