PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Intravéna
Kedvezményes „Téli pihenés” csomagajánlatok

Válogasson akciós téli pihenéseink közül! Töltődjön fel a legkedveltebb hazai partnerszállodák valamelyikében a kedvezményes „Téli pihenés” ajánlatok segítségével. Kapcsolódjon ki a rohanó hétköznapokból: foglaljon szállást az Intravéna kedvezményes szállásfoglalási rendszerén keresztül Hévíztől Hajdúszoboszlóig az ország legnagyszerűbb üdülőhelyein. A Mastercard Premium Selection program keretében Ön kedvezményesen veheti igénybe a „Téli pihenés” ajánlatait az Intravéna oldalán.

intravena_600x400_600_x_400

Böngésszen a karácsonyi ünnepi csomagok között ide kattintva.


A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat a Mastercard Premium Selection program résztvevői számára érvényes, amennyiben a www.intravena.hu/mcpremium oldalon keresztül foglalnak szállást. A kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a prémium Mastercard kártya birtokosa is a vendégek között van.

A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, töltse ki a www.intravena.hu/mcpremium weboldalon a szálloda adatlapján az ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapot. Az űrlapon a Mastercard Premium Selection kód mezőjébe írja be az Ön egyedi, Mastercard Premium Selection programon keresztül kapott promóciós kódját. Az űrlap elküldése ajánlatkérésnek minősül, amire a szálloda e-mailben küld majd Önnek részletes ajánlatot. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, amely a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá. Az ajánlat igénybevételének további feltétele a szállás ellenértékének prémium Mastercard kártyával történő kifizetése.

A kedvezmény kizárólag a www.intravena.hu/mcpremium rendszeren keresztül érkező foglalásokra és egyéni célokra érvényes, maximum 6 főig. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze (pl. HVG Klub Kártya stb.). A kedvezmény a „Téli pihenés” árára érvényes, a fakultatív programokra és az idegenforgalmi adóra (IFA) nem vehető igénybe .

További ajánlatok
Plusz 10% kedvezmény az állandó akciók és kedvezmények mellé.

Rendeljen exkluzív rózsadobozt - akár örökrózsával - és lepje meg szeretteit egy gyönyörű virágkompozícióval!

roseland_504x280_504_x_280

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe