PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Intravéna
Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok

Pihenjen a közkedvelt partner szállodák valamelyikében a tavaszi ünnepi időszakra szóló kedvezményes csomagajánlatok keretében. Kapcsolódjon ki a hétköznapokból: foglaljon szállást az Intravéna kedvezményes szállásfoglalási rendszerén keresztül Ceglédtől Pécsig az ország legnagyszerűbb üdülőhelyein.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön kedvezményesen veheti igénybe a „Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok” között szereplő szállásokat az Intravéna oldalán.

Böngésszen a karácsonyi ünnepi csomagok között ide kattintva.

intravena_02

A kedvezmény igénybevétele:

Az ajánlat a Mastercard Premium Selection program résztvevői számára érvényes, amennyiben www.intravena.hu/mcpremium oldalon keresztül foglalnak szállást. A kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a prémium Mastercard kártya birtokosa is a vendégek között van.

A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, töltse ki a www.intravena.hu/mcpremium weboldalon a szálloda adatlapján az ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapot. Az űrlapon a Mastercard Premium Selection kód mezőjébe írja be az Ön egyedi, Mastercard Premium Selection programon keresztül kapott promóciós kódját. Az űrlap elküldése ajánlatkérésnek minősül, amire a szálloda e-mailben küld majd Önnek részletes ajánlatot. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, amely a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá. Az ajánlat igénybevételének további feltétele a szállás ellenértékének prémium Mastercard kártyával történő kifizetése.

A kedvezmény kizárólag a www.intravena.hu/mcpremium rendszeren keresztül érkező foglalásokra és egyéni célokra érvényes, maximum 6 főig. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze (pl. HVG Klub Kártya, stb.). A kedvezmény a „Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok” árára érvényes, a fakultatív programokra és az idegenforgalmi adóra (IFA) nem érvényes.

További ajánlatok
35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

Philips_504x280

20% kedvezmény az online vásárlás végösszegéből

Tavaszi városlátogatásra indul vagy épp már a nyaralást tervezi? Utazzon stílusosan! Nézzen szét a többek közt Samsonite, Tumi, Hartmann, American Tourister termékeket kínáló Multibrand webáruház termékei között, ahol megtalálhatja az utazáshoz tökéletes bőröndöket vagy épp a mindennapi munkába járáshoz ideális táskákat is.

samsonite_504x280

Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termék minta, illetve min. 15.000 Ft-os vásárlás esetén ajándék ajakbalzsam.

Engedje meg, hogy a Kiehl’s szebbé varázsolja a bőrét!

Kiehls_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe