PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Intravéna
Szilveszteri ajánlatok

Ünnepelje az év utolsó napját családjával és barátaival egy feledhetetlen szilveszteri wellnesshétvégén! Válasszon az Intravéna belföldi szilveszteri ajánlatai közül, és búcsúztassa óévet igazán önfeledten. Foglaljon szállást az Intravéna kedvezményes szállásfoglalási rendszerén keresztül a Mastercard Premium Selection program keretében, és nagyszerű kedvezményekkel veheti igénybe a Szilveszteri ajánlatokat.

intravena_new_600x400

Böngésszen a szilveszteri ajánlatok között ide kattintva.


A kedvezmény igénybevétele:

Az ajánlat a Mastercard Premium Selection program résztvevői számára érvényes, amennyiben www.intravena.hu/mcpremium oldalon keresztül foglalnak szállást. A kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a prémium Mastercard kártya birtokosa is a vendégek között van.

A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, töltse ki a http://www.intravena.hu/mcpremium weboldalon a szálloda adatlapján az ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapot. Az űrlapon a Mastercard Premium Selection kód mezőjébe írja be az Ön egyedi, Mastercard Premium Selection programon keresztül kapott promóciós kódját. Az űrlap elküldése ajánlatkérésnek minősül, amire a szálloda e-mailben küld majd Önnek részletes ajánlatot. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, amely a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá. Az ajánlat igénybevételének további feltétele a szállás ellenértékének prémium Mastercard kártyával történő kifizetése.

A kedvezmény kizárólag a www.intravena.hu/mcpremium rendszeren keresztül érkező foglalásokra és egyéni célokra érvényes, maximum 6 főig. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze (pl. HVG Klub Kártya, stb.). A kedvezmény a Szilveszteri ajánlatok árára vonatkozik, a fakultatív programokra és az idegenforgalmi adóra (IFA) nem érvényes.

További ajánlatok
Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

Fenyőfa vásárlása esetén ajándék mini cukorsüvegfenyő.

Idén is a legszebb fenyőt keresi? Válogasson kedvére a Budaörsi Kertészet karácsonyfái közül!

budaorsi_504x280

10% kedvezmény minden táskára, sőt, ha fekete, bőr, egyedi díszítésű FALLING clutch-ot vagy FALLING vállpántos táskát vásárol, ajándékba kap egy mobiltokot is.


Ismerje meg az exkluzív ZSOFI HIDASI táskákat, amelyek ajándéknak is kitűnőek!

zsofihidasi_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe