PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Intravéna
Foglalja le kedvezményes nyaralását nálunk!

Csak egy hét a nyaralás, de többre lenne szüksége? Szervezzen szuper hosszú hétvégéket a családdal vagy barátaival az ország legkedveltebb wellness szállodáiban!

Mozduljon ki a nyári hétvégéken: pihenje ki az év dolgos napjait egy kedvére való szállodában! Kapcsolódjon ki a hétköznapokból: foglaljon szállást az Intravéna kedvezményes szállásfoglalási rendszerén keresztül Sárvártól Hajdúszoboszlóig az ország legnagyszerűbb üdülőhelyein. A Mastercard Premium Selection program keretében Ön kedvezményesen veheti igénybe a „Kedvezményes nyaralások” között szereplő szállásokat az Intravéna oldalán.

intravena_608x338_0531_02

A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat a Mastercard Premium Selection program résztvevői számára érvényes, amennyiben www.intravena.hu/mcpremium oldalon keresztül foglalnak szállást. A kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha a prémium Mastercard kártya birtokosa is a vendégek között van.

A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, töltse ki a www.intravena.hu/mcpremium weboldalon a szálloda adatlapján az ajánlatkérés gombra kattintva megjelenő űrlapot. Az űrlapon a Mastercard Premium Selection kód mezőjébe írja be az Ön egyedi, Mastercard Premium Selection programon keresztül kapott promóciós kódját. Az űrlap elküldése ajánlatkérésnek minősül, amire a szálloda e-mailben küld majd Önnek részletes ajánlatot. Az ajánlat elfogadása megrendelésnek minősül, amely a szálloda visszaigazolásával válik foglalássá. Az ajánlat igénybevételének további feltétele a szállás ellenértékének prémium Mastercard kártyával történő kifizetése.

A kedvezmény kizárólag a www.intravena.hu/mcpremium rendszeren keresztül érkező foglalásokra és egyéni célokra érvényes, maximum 6 főig. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze (pl. HVG Klub Kártya, stb.). A kedvezmény a „Kedvezményes nyaralások” árára érvényes, a fakultatív programokra és az idegenforgalmi adóra (IFA) nem érvényes.


További ajánlatok
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

15% kedvezmény

Próbálja ki a 21. század egyik legmenőbb e-autóját, és élvezze a különleges vezetési élményt!

Tesla_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe