PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Kiehl's
Ingyenes prémium bőrdiagnosztika és 5 db ajándék bőrápoló termékminta, vásárlás esetén plusz 2 db mini termék és dupla törzsvásárlói pont.

A Kiehl’s márkát tradicionális patikaként alapították a New York-i East Village-ben

1851-ben. A termékeket generációkon átívelve alkották meg és fejlesztették, sokrétű kozmetikai, kémiai és növénytani tudás felhasználásával. Világszerte legfőbb céljuk, hogy magas minőségű termékeket és kivételes, személyre szabott szolgáltatást nyújtsanak a vásárlóknak. A kínálatban magas minőségű arcápoló, hajápoló és testápoló termékek találhatóak meg.

A Mastercard Premium Selection program tagjai a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően ingyenes prémium bőrdiagnosztikai vizsgálatot vehetnek igénybe, és a vizsgálat alkalmával 5 db ajándék termékmintát kapnak.
Vásárlás esetén további ajándékokkal várják:
- 2 luxus mini bőrápoló termék
- Dupla törzsvásárlói pont visszatérő vásárlás esetén (az üzletben kapott voucherrel)

Kiehls_600x400

Kiehl’s üzletek címe:

KIEHL’S ALLEE Bevásárlóközpont
1117, Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10,
+36/12491803

KIEHL’S WESTEND CITY CENTER
1062, Budapest, Váci út 1-3, Eötvös sétány 35.
+36/12360222

KIEHL’S ARENA MALL
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
+36/14260750

Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00


A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat igénybevételéhez a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját. A Mastercard Premium Selection program tagjai a Kiehl törzsvásárlói rendszerébe történő regisztrációt követően igénybe vehetik az ingyenes bőrdiagnosztikai vizsgálatot a Kiehl’s üzletekben, amelyhez 5 db minitermék jár ajándékba. A bőrdiagnosztikai vizsgálat igénybevételéhez, kérjük, kuponját mutassa fel az üzletben kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, illetve mutassa be prémium Mastercard kártyáját is. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti az akció időtartama alatt, a készlet erejéig. Az ajánlat nem vonható össze más promóció kedvezményeivel.

További ajánlatok
15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Exkluzív 14 alkalmas bérlet

Sportoljon az ország egyik legmodernebb fitneszkomplexumában!

Fitness_504x280

FAST TRACK kártya

Váltsa valóra álmai utazását!

shutterstock_180186656-mallorca_m_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe