PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Hydropool Hungaria
Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Képzeljen el egy helyet, ahová visszavonulhat lazítani, ahol nyugalmas perceket tölthet el, meditálhat, akár egyedül, akár családjával vagy barátaival. A Hydropool beltéri szaunák és kültéri szaunaházikók mindig a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készülnek, így garantálják a tökéletes kikapcsolódást mindennap, méghozzá az Ön saját otthonában. A Mastercard Premium Selection program keretében 300.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat Hydropool egyedi beltéri szaunát és 500.000 Ft kedvezményt vehet igénybe a kültéri szaunák árából.

Hydropool_600x400

Az egyedi építésű szaunákra kérjen árajánlatot a www.hydropool.hu oldalon (Lakossági termékek – Szaunák-Házikók menüpontban) vagy a (+36) 30/645-7001-es telefonszámon.

Merítsen ötletet, tekintse meg a kiállított szaunákat!

Hydropool Bemutatóterem: 1039 Budapest, Batthyány u. 28.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:30 – 14:00

Email:info@hydropool.hu

A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat a Hydropool Hungaria bemutatótermében (1039 Budapest, Batthyány utca 28.) vehető igénybe.
Az ajánlat igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük, a bejelentkezéskor jelezze, hogy igénybe kívánja venni az ajánlatot, és vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki (online ajánlatkéréskor az Egyéb mezőben jelezve vagy telefonos egyeztetéskor). Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
25% kedvezmény a megjelölt termékek vásárlása esetén

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

villeroy_504x280

Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

10% kedvezmény minden Gera Noémi Jewellery ékszer vásárlása esetén.

Tegye még különlegesebbé az ünnepeket stílusos, egyedi, magyar tervezésű ékszerekkel a Lucky Shepherd Designer Store-ból!

lucky_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe