PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Hydropool Hungaria
Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Képzeljen el egy helyet, ahová visszavonulhat lazítani, ahol nyugalmas perceket tölthet el, meditálhat, akár egyedül, akár családjával vagy barátaival. A Hydropool beltéri szaunák és kültéri szaunaházikók mindig a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően készülnek, így garantálják a tökéletes kikapcsolódást mindennap, méghozzá az Ön saját otthonában. A Mastercard Premium Selection program keretében 300.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat Hydropool egyedi beltéri szaunát és 500.000 Ft kedvezményt vehet igénybe a kültéri szaunák árából.

Hydropool_600x400

Az egyedi építésű szaunákra kérjen árajánlatot a www.hydropool.hu oldalon (Lakossági termékek – Szaunák-Házikók menüpontban) vagy a (+36) 30/645-7001-es telefonszámon.

Merítsen ötletet, tekintse meg a kiállított szaunákat!

Hydropool Bemutatóterem: 1039 Budapest, Batthyány u. 28.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:30 – 14:00

Email:info@hydropool.hu

A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat a Hydropool Hungaria bemutatótermében (1039 Budapest, Batthyány utca 28.) vehető igénybe.
Az ajánlat igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük, a bejelentkezéskor jelezze, hogy igénybe kívánja venni az ajánlatot, és vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki (online ajánlatkéréskor az Egyéb mezőben jelezve vagy telefonos egyeztetéskor). Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
10% kedvezmény minden Camou termék vásárlása esetén

Öltözzön fel tetőtől talpig stílusos, egyedi, magyar tervezésű ruhákba a Lucky Shepherd Designer Store-ból!

Lucky_504x280

Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Közlekedjen a Dunán, a Dunarama vízi limuzin luxusszalont idéző élményhajójával!

dunarama_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os bonbonra jogosító kupon, 10.000 Ft-os fogyasztás, vagy afelett pedig 1 db 45 g-os bonbonra jogosító kupon az ajándék, amit a Gerbeaud kávéházban válthat be kártyás vásárlás esetén

Élvezze a Bistro gasztronómiai különlegességeit: Tóth Ágnes bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha pompás fogásai, mint a gulyásleves vagy a kacsamájpástétom, a sült malac császár vagy a somlói galuska, de a hentesük készítette házi sült kolbász is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

bistro_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe