PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Hydropool - jacuzziszuro.hu
10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Bízza Ön is minőségi Pleatco szűrőkre medencéje tisztaságát, hogy családjával együtt nyugodt szívvel adhassa át magát a tiszta és biztonságos vízben az önfeledt lubickolásnak! A Pleatco immáron 40 éve tervez és készít medenceszűrő rendszereket úszó- és masszázsmedencékhez. A Pleatco filterek széles választékából a jakuzziszuro.hu filterkeresőjének segítségével könnyen rátalálhat a megfelelő szűrőre.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön most Pleatco jakuzziszűrő min. 10.000 forint értékű online vásárlása esetén ingyenes házhozszállítást kap ajándékba.

Hydropool_600x400

Elérhetőségek:
Hydropool Bemutatóterem, 1039 Budapest, Batthyány u. 28.
Email: info@jakuzziszuro.hu
jakuzziszuro.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:30 – 14:00

A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat kizárólag online vásárlás esetén él, amelyhez a jakuzziszuro.hu webáruházban regisztrálnia kell. Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, kattintson a „Kupon letöltése” gombra. A kuponkódját adja meg a „Kupon beváltása” mezőben, és a számla végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
10% kedvezmény minden termékre és díjmentes házhozszállítás.

Vásároljon kétkerekű vagy egykerekű minőségi elektromos járműveket az INMOTION kínálatából!

InMotion_504x280

25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Ismerje meg a szabadtéri sütés új élményét!

bge_504x280

-10% kerékpáros kiegészítőkre, ruházatra és Bianchi prémium kerékpárra, és 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén, illetve tesztkerékpárok, nyergek ingyenes kölcsönzése

Élvezze felkészülten a kerékpárszezont, szerezze be biciklijét, ruházatát és felszerelését a Bringaland Kerékpárüzletben!


bringaland_504x280
Beleegyezés süti telepítésbe