PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Hydropool - jacuzziszuro.hu
10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Bízza Ön is minőségi Pleatco szűrőkre medencéje tisztaságát, hogy családjával együtt nyugodt szívvel adhassa át magát a tiszta és biztonságos vízben az önfeledt lubickolásnak! A Pleatco immáron 40 éve tervez és készít medenceszűrő rendszereket úszó- és masszázsmedencékhez. A Pleatco filterek széles választékából a jakuzziszuro.hu filterkeresőjének segítségével könnyen rátalálhat a megfelelő szűrőre.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön most Pleatco jakuzziszűrő min. 10.000 forint értékű online vásárlása esetén ingyenes házhozszállítást kap ajándékba.

Hydropool_600x400

Elérhetőségek:
Hydropool Bemutatóterem, 1039 Budapest, Batthyány u. 28.
Email: info@jakuzziszuro.hu
jakuzziszuro.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 9:00 – 18:00
Szombat: 9:30 – 14:00

A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat kizárólag online vásárlás esetén él, amelyhez a jakuzziszuro.hu webáruházban regisztrálnia kell. Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, kattintson a „Kupon letöltése” gombra. A kuponkódját adja meg a „Kupon beváltása” mezőben, és a számla végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
Szilveszteri ajánlatok

Pihenje ki az évet egy kellemes belföldi wellness szállodában!

intravena_new_504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

15% kedvezmény minden termékre.

Válasszon minőségi órát szakértőtől! A Bálint cég több évtizedes tapasztalattal segíti az órák szerelmeseit, hogy a legjobb ár-érték arányban választhassanak.

balint_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe