PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Gerbeaud Kávéház
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Az elmúlt években a Gerbeaud több változáson is keresztülment. Sütemény-, reggeli- és ebédkínálata, mind arculata változott. A 160 éves Gerbeaud ma a tradíció és innováció találkozási pontja. Alapítóink, Kugler Henrik és Gerbeaud Emil is a folyamatos újításról voltak híresek, ahogy ma is ezt a tradíciót őrzi a Kávéház. Édességeik textúra játéka, különlegessége, íz élménye minden vendégének mosolygós pillanatokat jelent.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként a Gerbeaud Kávéházban prémium Mastercard kártyával történő fizetés esetén 10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék.


gkavehaz_600x400

Elérhetőség:
Gerbeaud Kávéház
1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

Gumicsizma vásárlása esetén a mellé választott tisztítófolyadék vagy csizmazokni árát jóváírják Önnek maximum 2900 Ft értékben.

Vásároljon garantáltan eredeti, divatos és stílusos gumicsizmát kedvező áron!

gumicsizma_504x280

20% kedvezmény a Dermastir termékcsalád valamennyi tagjára.

Őrizze meg szépségét az arany és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásának köszönhetően!

Dermastir_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe