PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Finess and More
Exkluzív 14 alkalmas bérlet

Sportoljon, töltődjön fel az ország egyik legmodernebb fitneszkomplexumában, a F&M - fitness and more-ban! Itt mindent megtalál egy helyen, ami a sportoláshoz kell: szakképzett személyi edzők, egyénre szabott táplálkozási tanácsadás, professzionális géppark, szakképzett orvosi háttér, minőségi táplálékkiegészítők, személyre szabott program, wellness részleg, jégszauna. A F&M mindenben segít, hogy a sport igazi életforma legyen! Jelmondata: do it right!

A F&M kizárólag a Mastercard Premium Selection program tagjai számára biztosítja a lehetőséget, a 14 alkalmas bérlet megvásárlására, melynek ára: 29.900 Ft.

Fitness_600x400

Elérhetőségek
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16., MoM Sport épülete
Hétfő–Péntek: 6:00 – 22:00
Szombat–Vasárnap: 8:00 – 20:00

www.fandm.hu

Czifra Tímea
ügyfélkapcsolati menedzser
+36/70 383-5021


A kedvezmény igénybevétele:
Az ajánlat igénybevételéhez a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját. A Mastercard Premium Selection program tagjai a helyszínen történő regisztrációt követően megvásárolhatják a 14 alkalmas bérletet. Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, kuponját mutassa fel az üzletben kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, illetve a bérlet árát prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció időtartama alatt. Az ajánlat nem vonható össze más promóció kedvezményeivel.

További ajánlatok
FAST TRACK kártya

Váltsa valóra álmai utazását!

shutterstock_180186656-mallorca_m_504x280

20% kedvezmény a black+blum termékekre.

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

Villeroy_504x280

Luxus repülőtéri transzfer

Foglalja le utazását az exkluzív utak szakértője segítségével!

Maldiv_Morea_Exkluziv_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe