PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Émile
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, teadélutánról, családi vacsoráról, gyerekzsúrról vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás. A villaépületben egyszerre van jelen az étterem, a cukrászat - cukrászdával és kávéházzal -, valamint egy gyerekeknek kialakított játékbirodalom Émile étkezőjében. Tavasztól kora őszig élvezhetik vendégeink a kert csodás hangulatát.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként az Émile étteremben prémium Mastercard kártyával történő fizetés esetén 10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék.

emile_600x400

Elérhetőség:
Émile
1026 Budapest, Orló utca 1.

Foglalás: (+36) 30 585 0602, online ezen az oldalon vagy emailben a reservation@emile.hu címen

Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os bonbonra jogosító kupon, 10.000 Ft-os fogyasztás, vagy afelett pedig 1 db 45 g-os bonbonra jogosító kupon az ajándék, amit a Gerbeaud kávéházban válthat be kártyás vásárlás esetén

Élvezze a Bistro gasztronómiai különlegességeit: Tóth Ágnes bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha pompás fogásai, mint a gulyásleves vagy a kacsamájpástétom, a sült malac császár vagy a somlói galuska, de a hentesük készítette házi sült kolbász is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

bistro_504x280

25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Ismerje meg a szabadtéri sütés új élményét!

bge_504x280

A webáruházban történő 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezmény

Legyen örömteli az iskolakezdés a Topgal minőségi hátizsákokkal, tolltartókkal és egyéb kiegészítőkkel, amiket 6000 Ft fölötti vásárlás esetén díjmentesen házhoz is szállítanak Önnek!

topgal_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe