PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Émile
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, teadélutánról, családi vacsoráról, gyerekzsúrról vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás. A villaépületben egyszerre van jelen az étterem, a cukrászat - cukrászdával és kávéházzal -, valamint egy gyerekeknek kialakított játékbirodalom Émile étkezőjében. Tavasztól kora őszig élvezhetik vendégeink a kert csodás hangulatát.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként az Émile étteremben prémium Mastercard kártyával történő fizetés esetén 10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék.

emile_600x400

Elérhetőség:
Émile
1026 Budapest, Orló utca 1.

Foglalás: (+36) 30 585 0602, online ezen az oldalon vagy emailben a reservation@emile.hu címen

Igénybevétel:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponját, és fizetéskor mutassa fel kinyomtatva vagy mobilja kijelzőjén, majd fogyasztása végösszegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti az akció ideje alatt. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

További ajánlatok
Welcome csomag magyar nyelvű szaunaszeánsszal és francia vacsorával max. 4 fő részére.

Havas élmények a sport és zene szerelmeseinek non-stop programokkal, hatalmas bulikkal, csodálatos környezetben – legyen benne része Önnek is a Mastercard Snowattackon!

snowattack_504x280

10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

Színes csomagajánlatok az őszi szünetre.

Úgy érzi, itt az ideje egy kis lazításnak? Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse az őszi szünetet egy kellemes wellness szállodában!

intravena_osz_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe