PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
EditingYourStyle
Teljes körű stílustanácsadás és gardróbrendezés összesen 57% kedvezménnyel 7 jelentkező részére Budapesten, ill. 40 km-es vonzáskörzetében.

Érezze jól magát minden szettjében! Hogy mi ennek a titka? A megfelelő gardrób! A testalkatához, személyiségéhez, életviteléhez tökéletesen igazodó ruhák, kiegészítők, amelyeket személyre szabott szín- és stílustanácsadással alakít ki Önnek Somogyvári Edit személyi stylist.

A tanácsadás két alkalmas lesz: egy stílustanácsadás és egy gardróbrendezés, amit most összesen 57% kedvezménnyel, 47.000 Ft-ért rendelhet meg Budapesten, illetve 40 km-es vonzáskörzetében.

A tanácsadás első részében kiderül, hogy alkata melyik típusba sorolható. Melyek azok a fazonok, szabásvonalak, amelyek előnyösek az Ön számára, milyen anyagokat érdemes választania a későbbiekben. Milyen nyakkivágás, szoknyahossz és öv, öltöny az, amit érdemes hordania.

Emellett segítséget kap az arc formájához megfelelő ékszerek, szemüvegkeretek, kiegészítők kiválasztásában. Néhány tippet nyújt a szakember az arcformához megfelelő frizura megtalálásában is.

A tanácsadás második része a színelemzés, ahol tükör előtt ülve színkendők segítségével kiderül, az egyes színekre hogyan reflektál, hogyan változik az arca. A tanácsadás végére Ön is látni fogja a különbséget az egyes színek között. Színpalettát, illetve az Ön számára ideális színkombinációkat dolgoznak majd ki a stylisttal közösen, hogy a jövőben tudatosabban előnyére fordítva használhassa a színeket az öltözködésben.

A teljes stílustanácsadást követően egy személyre szóló füzetet fog kapni, amelyet vásárlás során előkapva mindig segítségül tud hívni.

A stílustanácsadást követően a gardróbrendezésé lesz a főszerep, melynek keretében a szakemberrel átnézheti, szelektálhatja a szekrénye teljes tartalmát az alsóneműktől kezdve a cipőkig, kiegészítőkig.

Editing_608x338_02

A teljes körű öltözködési tanácsadást előre egyeztetett időpontban lehet igénybe venni Budapesten és 40 km-es vonzáskörzetében.

A stílustanácsadáshoz foglaljon időpontot az editingyourstyle@gmail.com címen.

További információ a +36 30/367 4837 számon.Igénybevétel:
Kérjük, töltse le kuponkódját a Kupon letöltése gombra kattintva. Az ajánlatot az első 7 jelentkező veheti igénybe a következő módon: kérjük, jelezze részvételi szándékát kuponkódjával az editingyourstyle@gmail.com címen, majd egyeztetés után foglaljon időpontot. A szolgáltatás árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. A stílustanácsadás és a gardróbrendezés 2019. 08. 15-ig történhet meg.

Az ajánlatot egy személy egy alkalommal veheti igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze.


További ajánlatok
Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

15% kedvezmény

Próbálja ki a 21. század egyik legmenőbb e-autóját, és élvezze a különleges vezetési élményt!

Tesla_608x338_01

7% kedvezmény WMF termékekre

Fedezzen fel egy új főzési élményt a német WMF edényekkel, serpenyőkkel és kuktákkal, majd pedig tálaljon stílusosan a különböző kiszedő kanalakkal és evőeszközökkel.

Villeroy_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe