PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Dunarama
Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Ringatózzon vagy száguldjon a Dunán, a Dunarama fedélzetén és hagyja, hogy elragadja Budapest világörökségi panorámája, Szentendre festői környezete! Igény esetén a Dunarama luxus vízi limuzin a hét minden napján vendégei rendelkezésére áll. A Mastercard Premium Selection program keretében az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

dunarama_600x400


Érdeklődés és időpontfoglalás:
Fuszek Dalma
Mobil: +36 70 942 2613
Email: info@dunarama.hu 


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Foglaláskor, kérjük, jelezze, hogy Ön Mastercard Premium Selection ügyfél. Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, fizetéskor (kinyomtatva vagy telefonja kijelzőjén) mutassa fel prémium Mastercard kártyájával együtt a Dunarama munkatársának, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel, törzsvásárló programmal nem vonható össze.

További ajánlatok
10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

10% kedvezmény minden Camou termék vásárlása esetén

Öltözzön fel tetőtől talpig stílusos, egyedi, magyar tervezésű ruhákba a Lucky Shepherd Designer Store-ból!

Lucky_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Émile – a barátod Budán. Étterem, kávéház, cukrászda, bár.

emile_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe