PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Dunarama
Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Ringatózzon vagy száguldjon a Dunán, a Dunarama fedélzetén és hagyja, hogy elragadja Budapest világörökségi panorámája, Szentendre festői környezete! Igény esetén a Dunarama luxus vízi limuzin a hét minden napján vendégei rendelkezésére áll. A Mastercard Premium Selection program keretében az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

dunarama_600x400


Érdeklődés és időpontfoglalás:
Fuszek Dalma
Mobil: +36 70 942 2613
Email: info@dunarama.hu 


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Foglaláskor, kérjük, jelezze, hogy Ön Mastercard Premium Selection ügyfél. Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, fizetéskor (kinyomtatva vagy telefonja kijelzőjén) mutassa fel prémium Mastercard kártyájával együtt a Dunarama munkatársának, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel, törzsvásárló programmal nem vonható össze.

További ajánlatok
25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Ismerje meg a szabadtéri sütés új élményét!

bge_504x280

10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

Vásároljon 200.000 Ft fölötti értékben, és ajándékba kap egy kulcstartót

Olasz életérzés, kifinomult stílus, modern tervezés – ez jellemzi a világhírű Furla termékeket. Válasszon Ön is az exkluzív, kimagasló minőségű darabok közül!

furla_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe