PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
DOT for You
A webáruházban történő 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1 db ajándék MACARON füzet

Kezdje az új évet különleges, prémium határidőnaplóval! Ajándékként is kitűnő választás a DOT for You valamennyi exkluzív, minőségi papírterméke, amelyeket a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés, a tradicionális nyomdai eljárások újragondolása, és prémium alapanyagok jellemeznek. A határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek új köntösben mutatják meg a minőségi kézimunka és a magyar design nagyszerűségét.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 15.000 Ft feletti vásárlás esetén egy MACARON füzetet kap ajándékba 2.990 Ft értékben.

 dotforyou_600x400

Elérhetőség:
Webshop: www.dotforyoushop.com
E-mail cím: info@dotforyou.hu


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a https://dotforyoushop.com/ webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Kuponkód mezőbe, majd nyomja meg a Kuponkód beváltása gombot. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel összevonható, és a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
Gumicsizma vásárlása esetén a mellé választott tisztítófolyadék vagy csizmazokni árát jóváírják Önnek maximum 2900 Ft értékben.

Vásároljon garantáltan eredeti, divatos és stílusos gumicsizmát kedvező áron!

gumicsizma_504x280

10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

30% kedvezmény minden Héria Enamel STONE Mind fülbevaló vásárlása esetén.

Öltözzön fel tetőtől talpig stílusos, egyedi, magyar tervezésű kiegészítőkkel a Lucky Shepherd Designer Store-ból! Legyen egy gyönyörű, kézzel megmunkált Héria Enamel ékszer tulajdonosa!

heria_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe