PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Dermastir - Kaviáros Bőrápolás
20% kedvezmény a Dermastir termékcsalád valamennyi tagjára.

Ápolja bőrét a plasztikai sebészek és bőrgyógyászok által Európa szerte már jól ismert Dermastir márka termékeivel! A Dermastir Caviar luxuskozmetikumok a francia-olasz AltaCare gyógyszer- és dermokozmetikum-gyártó cég termékei.

Az arany- és kaviár hatóanyagot tartalmazó készítmények nem csak az összetevőkben rejlő igen intenzív ránctalanító és bőrkisimító hatásuk miatt különlegesek: olyan “airless”, azaz légmentesen záró tégelyekben kerülnek a fogyasztók kezébe, melyek garantálják a termék érzékeny összetevőinek kifogástalan minőségét. A készítmények így sem levegővel, sem a saját kézzel bevitt baktériumokkal nem érintkezhetnek.

A napozáshoz használatos magas faktorszámú arcvédő krémek tégelye akár a napra kitéve is garantálja a készítmény állandó hőfokát, megvédve így az igen érzékeny kaviárt a felmelegedés okozta minőségvesztéstől.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe a Dermastir termékcsalád valamennyi tagjára.

 Dermastir_600x400

Elérhetőségek:
https://puckpharma.com/shop/termek-kategoria/dermastir/
info@puckpharma.com
+36 1 720 4932


A házhozszállítás bankkártyás fizetés esetén: 1024 Ft, és nem érvényes rá a 20% kedvezmény. A 20% kedvezmény kizárólag a termékre érvényes.

Online vásárlást követően személyesen is átveheti rendelését az alábbi címen:
Puckpharma kft.
1062 Budapest, Aradi utca 66. Fsz/1., 2-es kapucsengő


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a www.kaviarosborapolas.hu webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Rendelés folyamata / Kosár tartalma oldalon a "Tovább a pénztárhoz” gomb alatt írja be a kuponkódot.
Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze. A házhozszállítás bankkártyás fizetés esetén: 1024 Ft, és nem érvényes rá a 20% kedvezmény. A 20% kedvezmény kizárólag a termékre érvényes.


További ajánlatok
-10% kerékpáros kiegészítőkre, ruházatra és Bianchi prémium kerékpárra, és 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén, illetve tesztkerékpárok, nyergek ingyenes kölcsönzése

Élvezze felkészülten a kerékpárszezont, szerezze be biciklijét, ruházatát és felszerelését a Bringaland Kerékpárüzletben!


bringaland_504x280
15% kedvezmény minden termékre.

Válasszon minőségi órát szakértőtől! A Bálint cég több évtizedes tapasztalattal segíti az órák szerelmeseit, hogy a legjobb ár-érték arányban választhassanak.

balint_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe